Neler Yeni

2 sorum var Yardım ??

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
mert doğan
1.si saçım çok dökülüyor ve çok zor taranıyor hangi şampuanları önerirsiniz 2.si ise anlımda ve burnumda pütürlerim var siyah nokta tarzında bunları nasıl giderebilirim teşekkürler

Wangreih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taner Bulut
1. Soruna cevap, Head & Shoulders
2. Soruna cevabım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da 2.'ye şunu diyebilirim
Dove sabun alıp yüzünü her ne zaman yikayacaksan o sabunu iyice yüzüne sürüp yikaman.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Doktora danış, özellikle ikinci sorun için yanlış bir şey yaparsan kansere bile çevrilir... Burdan sağlık sorunlarınız için ciddi bir beklentiniz olmasın.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
mert doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Soruna cevap, Head & Shoulders
2. Soruna cevabım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da 2.'ye şunu diyebilirim
Dove sabun alıp yüzünü her ne zaman yikayacaksan o sabunu iyice yüzüne sürüp yikaman.
zaten head shoulders kullanıyorum yıllardır 2. deneyeceğim

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
1.si saçım çok dökülüyor ve çok zor taranıyor hangi şampuanları önerirsiniz 2.si ise anlımda ve burnumda pütürlerim var siyah nokta tarzında bunları nasıl giderebilirim teşekkürler
Bir dönem elidor ve saç kremi kullanmıştım saçları gayet güzel açıyor kremi ama şuan clear kullanıyorum kahve cekirdeklisini oda güzel bir izlenim bıraktı

Basrii

80+ Bronze
Bioblas şampuan öneririm, bende clear kullanıyordum çok dökülüyordu. İlk kullanımda direk gozle görülür dökülme azaldı

Öğrenen_biri

80+ Bronze
ben head&shoulder kullanıyorum ama bırakıcam. Çünkü saçlarımı kurutuyo artık ve dökülmeye başladı. Evet kepek yok ama kurutma olayı ciddi. Bioblas bakıyorum bende hangisi uygunsa alıcam. Birde birkaç saça iyi gelen yağları kullanmaya başlicam

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Cildiye'ye Git Çözümünü Söylesin Nasıl Fikir?
Adam saçım dökülüyor sorusuna head and shoulders kullan diyor sence burdan bilgi almak mantıklı mı :D

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam şahsen sana tavsiyem klasikleşmiş Head&Shoulders den uzak dur çünkü eskisi gibi üretilmiyor artık gitgide bozdular kaliteyi.
bide onun gibi kat ve kat güzel şampuanlar var onları alabilirsin dermolojik olarak test edilmiş onları alman daha iyi olur bence.
şahsen H&S ile uzun süre denedim fakat son 1 senedir hiçbir işe yaramıyor bende başka şampuana geçtim her gün yıkamam dışında bir sorun yok.

Farex

80+ Silver
Kardeşim babanda amcanda dedende soyunda saç dökülmesi varsa ne yaparsan yap fayda etmez maalesef.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
mert doğan
Maalesef aynı durumdan müzdaribim ve ne yaptıysam bütün yöntemleri denedim olmadı.
anne tarafına çekme ihtimalimiz olmazmı dayılarıma çok benziyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom