Neler Yeni

INSTAGRAM Üzerinden ürün satmak

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Arkadaşlar mesela bir ürün satmaya karar verdim.urunun görselini direk Google üzerinden kopyalayıp satışa koysam sorun olur mu? başka dikkat etmem gereken bir şey mi?birde mesela a marka bir ürün var bunu satarken satışa sunarken bir sıkıntı yaşar mıyım?normal mağazadan alıp kar payı koyup satıcam.

Arkadaşlar mesela bir ürün satmaya karar verdim.urunun görselini direk Google üzerinden kopyalayıp satışa koysam sorun olur mu? başka dikkat etmem gereken bir şey mi?birde mesela a marka bir ürün var bunu satarken satışa sunarken bir sıkıntı yaşar mıyım?normal mağazadan alıp kar payı koyup satıcam.
Senden neden alsınlar peki daha fazla fiyata ?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Daha ne ürün satış yapacağım hakkında fikrin olmadan böyle bir yorumda bulunman saçma olmuş.
Normal mağazadan bir ürün alacağım demişsin. Arkadaş da haliyle neden senden alsınlar bir farkın var mı diye sormuş?? Belki de yatırımı bu yönde yapmaman için olabilir. Daha net açıklayabilirsen insanlar konu ile ilgili yorum yapabilir. Yoksa sen beğendiğin yorum üzerinden gider, beğenmediğin yoruma da bir bahane bulup saçma diyebilirsin. İşine yarayacak kısımları kaçırma derim

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Berat K.
Hocam büyük markalar ufak tefek şeylerle uğraşmazlar sıkıntı çıkmaz. Tabi ki birisi gidip özellikle seni şikayet etmezse. Ancak mağzada satılan ürünü alıp kar payı koyup satacağım kısmını anlayamadım tam olarak.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam büyük markalar ufak tefek şeylerle uğraşmazlar sıkıntı çıkmaz. Tabi ki birisi gidip özellikle seni şikayet etmezse. Ancak mağzada satılan ürünü alıp kar payı koyup satacağım kısmını anlayamadım tam olarak.
Mesela Trendyol üzerinde replika motor egzozlari satılıyor.bende bunları Trendyol üzerinden alıp Instagramdan satışa koyup ücretsiz bir şekilde montajını yapmayı düşünüyorum.
Normal mağazadan bir ürün alacağım demişsin. Arkadaş da haliyle neden senden alsınlar bir farkın var mı diye sormuş?? Belki de yatırımı bu yönde yapmaman için olabilir. Daha net açıklayabilirsen insanlar konu ile ilgili yorum yapabilir. Yoksa sen beğendiğin yorum üzerinden gider, beğenmediğin yoruma da bir bahane bulup saçma diyebilirsin. İşine yarayacak kısımları kaçırma derim

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Mesela Trendyol üzerinde replika motor egzozlari satılıyor.bende bunları Trendyol üzerinden alıp Instagramdan satışa koyup ücretsiz bir şekilde montajını yapmayı düşünüyorum.
bence ürün alıp satmaktansa, işçiliğini yapıp büyüyedebilirsin. Örneğin kardeşim sen bunu buradan al ama benim işçiliğim budur diye. Hem üründen kaynaklı sorun falan olursa başın ağrımaz. Hem de işçiliğin içine o egzoz karını yedirebilirsin. Hem yatırım yapmana da gerek yok. İyi para bağlayarak ürün çekmene de gerek kalmaz. Önden 1-2 tane al bir kaç arkadaşına maliyetine yap. İnstagramda paylaş reklam ver. Oradan yürüyebilir.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Berat K.
Anladım hocam bir sıkıntı çıkmaz ama fiş fatura kesmediğiniz için birisi şikayet ederse sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,824
Üyeler
165,593
Son üye
umut.aa
Top Bottom