Neler Yeni

Aradığım makro mouse u bulamiyorum yardim eder misiniz

JuizTalos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Erbakan
Merhaba knight online oynayanlar varsa bilirler kalkan makrosu yapmak icin mouse lazim. Yani sadece tuş basma degilde mausu istediğim koordinata da goturmesi lazim makronun. Bu ozelligi olan makro mouse var mi.

Shourd

80+ Gold
Merhaba knight online oynayanlar varsa bilirler kalkan makrosu yapmak icin mouse lazim. Yani sadece tuş basma degilde mausu istediğim koordinata da goturmesi lazim makronun. Bu ozelligi olan makro mouse var mi.
bloody markası en iyisi makro konusunda bu markanın modellerine bakabilirsiniz

Shourd

80+ Gold
Bloody ve a4 tech markalarinda bulunuyormus ama hangi modelinde bulunduğunu bulamadim
her modelde bulunur çünkü bu yazılımsal bişi mesela bende en uygun fiyatlı t50 lk modeli var bunda bile var ve mükemmel çalışıyot neyse ikiside zaten aynı marka bütçeniz nedir söyleyin yardımcı olim

JuizTalos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Erbakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her modelde bulunur çünkü bu yazılımsal bişi mesela bende en uygun fiyatlı t50 lk modeli var bunda bile var ve mükemmel çalışıyot neyse ikiside zaten aynı marka bütçeniz nedir söyleyin yardımcı olim
500 1000tl arası varsa iyi olur daha yuksekte olsa sorun olmaz ama bana gereken sadece bu özellik.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
kanka o farketmıyor g300s'dede yapılıyor o mouse ile alakalı değil macro ile de değil bi prog var onla alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi swde oynuyorsun :D yada hangı pvp

Shourd

80+ Gold

JuizTalos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Erbakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka o farketmıyor g300s'dede yapılıyor o mouse ile alakalı değil macro ile de değil bi prog var onla alakalı

hangi swde oynuyorsun :D yada hangı pvp
Pandora'dayim kanka
Bide hangi program var onunla alakali anlamadim g300s le olmuyor olması lazim o mevzunun

w95 max ve w90 max modelleri olabilir bi bak beğenirsen
Bu modellerde bu özellik olduguna emin misin youtubede makrosunun incelemesini bulamadım da. Kendi mausunda varsa onun linkini atabilir misin

Shourd

80+ Gold
Pandora'dayim kanka
Bide hangi program var onunla alakali anlamadim g300s le olmuyor olması lazim o mevzunun

Bu modellerde bu özellik olduguna emin misin youtubede makrosunun incelemesini bulamadım da. Kendi mausunda varsa onun linkini atabilir misin
Bendeki t50 lk modeli ama uygun fiyata bulamadım ben bi kaç ay önce aldım yakın zamanda 1-2 ay fln 400 e aldım şuan yok gibi bu fiyatlara

JuizTalos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Erbakan
Bendeki t50 lk modeli ama uygun fiyata bulamadım ben bi kaç ay önce aldım yakın zamanda 1-2 ay fln 400 e aldım şuan yok gibi bu fiyatlara

Bu model nasil sence yorumlarda birisi knight online kalkan makrosu yazilabiliyor demiş. İşimi görür muhtemelen model olarak bildiğin model mi? İyimidir

Shourd

80+ Gold
parasının hakkını vermiyor dediğim modellere bak w90 max ile w95 maxe en azından bu modeller paranın hakının vetriyor en çokda w95 max

Top Bottom