Neler Yeni

Işlemcimi nereden satabilirim

Efe18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efekan Öztürk
Dostum Youtube'a gir, oraya yaz ddu ile ekran kartı driverı silme diyerekten. Videoyu izleye izleye yaparsın. Bir sıkıntı olmaz. Videoyu telefondan aç ki pratik olsun.
hocam yaptım fakat bi şey değişmedi :/

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
hocam yaptım fakat bi şey değişmedi :/
Dostum çoğu insan bu droptan işkence çekiyor. Valla çözümü nasıl olur bilmem. Youtube'dan
sıkı bir araştırma yap.

Efe18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efekan Öztürk
Dostum çoğu insan bu droptan işkence çekiyor. Valla çözümü nasıl olur bilmem. Youtube'dan
sıkı bir araştırma yap.
araştırma yapıyorum hocam millet işten gelip bilgisayara geçince oyun oynar ben drop nasıl geçer onu araştırıyorum

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
araştırma yapıyorum hocam millet işten gelip bilgisayara geçince oyun oynar ben drop nasıl geçer onu araştırıyorum
Valla hocam şimdi işlemciyi satsan kaça satacan, alsan kaça alacan. O iş bence yaş. Çözümü bulmak lazım.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Bak mesela geçen oyun oynuyordum Metro Exodus, fps drop yemiyordum geçen çatır çatır drop yedim. Grafik ayarları yüksekti ortaya çektim düzeldi. Bu oyun için geçerliydi ama sadece.
çözemedim çıldırıacagım ya

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,385
İsim
Hamza Ziya Üstün
Ramleri hangi programla test ettiniz? Memtest86 ile yapmadıysanız ınu deneyin. Olmadı artık garantiye gönderin hocam kafa yormaya değmez bence artık

Efe18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efekan Öztürk
Ramleri hangi programla test ettiniz? Memtest86 ile yapmadıysanız ınu deneyin. Olmadı artık garantiye gönderin hocam kafa yormaya değmez bence artık
Memtest ile denedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Memtest ile denedim
gönderebiliyor muyum bilmiyorum ama pazartesi günü arayacağım hhocam. çok can sıkmaya başladı bu durum artık lol bile oynayamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisi falan varsa gönderin derim çok garip bir durum.
bana denk gelirdi zaten garantisi var ama kutusu yok maalesef

Top Bottom