Dostum çoğu insan bu droptan işkence çekiyor. Valla çözümü nasıl olur bilmem. Youtube'danhocam yaptım fakat bi şey değişmedi :/
araştırma yapıyorum hocam millet işten gelip bilgisayara geçince oyun oynar ben drop nasıl geçer onu araştırıyorumDostum çoğu insan bu droptan işkence çekiyor. Valla çözümü nasıl olur bilmem. Youtube'dan
sıkı bir araştırma yap.
Valla hocam şimdi işlemciyi satsan kaça satacan, alsan kaça alacan. O iş bence yaş. Çözümü bulmak lazım.araştırma yapıyorum hocam millet işten gelip bilgisayara geçince oyun oynar ben drop nasıl geçer onu araştırıyorum
çözemedim çıldırıacagım ya
Garantisi falan varsa gönderin derim çok garip bir durum.çözemedim çıldırıacagım ya
Memtest ile denedimRamleri hangi programla test ettiniz? Memtest86 ile yapmadıysanız ınu deneyin. Olmadı artık garantiye gönderin hocam kafa yormaya değmez bence artık
gönderebiliyor muyum bilmiyorum ama pazartesi günü arayacağım hhocam. çok can sıkmaya başladı bu durum artık lol bile oynayamıyorumMemtest ile denedim
bana denk gelirdi zaten garantisi var ama kutusu yok maalesefGarantisi falan varsa gönderin derim çok garip bir durum.