Işlemcimi nereden satabilirim

Dostum Youtube'a gir, oraya yaz ddu ile ekran kartı driverı silme diyerekten. Videoyu izleye izleye yaparsın. Bir sıkıntı olmaz. Videoyu telefondan aç ki pratik olsun.
hocam yaptım fakat bi şey değişmedi :/

hocam yaptım fakat bi şey değişmedi :/
Dostum çoğu insan bu droptan işkence çekiyor. Valla çözümü nasıl olur bilmem. Youtube'dan
sıkı bir araştırma yap.

Dostum çoğu insan bu droptan işkence çekiyor. Valla çözümü nasıl olur bilmem. Youtube'dan
sıkı bir araştırma yap.
araştırma yapıyorum hocam millet işten gelip bilgisayara geçince oyun oynar ben drop nasıl geçer onu araştırıyorum

araştırma yapıyorum hocam millet işten gelip bilgisayara geçince oyun oynar ben drop nasıl geçer onu araştırıyorum
Valla hocam şimdi işlemciyi satsan kaça satacan, alsan kaça alacan. O iş bence yaş. Çözümü bulmak lazım.

Bak mesela geçen oyun oynuyordum Metro Exodus, fps drop yemiyordum geçen çatır çatır drop yedim. Grafik ayarları yüksekti ortaya çektim düzeldi. Bu oyun için geçerliydi ama sadece.
çözemedim çıldırıacagım ya

Ramleri hangi programla test ettiniz? Memtest86 ile yapmadıysanız ınu deneyin. Olmadı artık garantiye gönderin hocam kafa yormaya değmez bence artık

Ramleri hangi programla test ettiniz? Memtest86 ile yapmadıysanız ınu deneyin. Olmadı artık garantiye gönderin hocam kafa yormaya değmez bence artık
Memtest ile denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memtest ile denedim
gönderebiliyor muyum bilmiyorum ama pazartesi günü arayacağım hhocam. çok can sıkmaya başladı bu durum artık lol bile oynayamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantisi falan varsa gönderin derim çok garip bir durum.
bana denk gelirdi zaten garantisi var ama kutusu yok maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,124
Üyeler
186,849
Son üye
karolinprom
Geri