Millet selam. Sistemimin tamamını toplu şekilde satmayı veya iyi kötü bir araba ile takaslamayı düşünüyorum sizce ederi nedir ve hangi araçlar ile takas yapabilirim?
Hocam ekipmanlar 10k monitörler 10k koltuğu bilmiyorum fiyatını falan ona 5-6k desek sistem full beyaz Max 30 falan eder 2. El zaten 50-55 den fazlası çok zor bu sistem için sizin için yeri ayrı olucak tabii ki de ama bu kadar fazla Meblağ üstüne koymak çok saçma satılmaz da zaten 100k ile deli dehşet sistem dizilir veya 4090 sistem kovalanır
Her insanın zevki ve rengi kendisinedir kardeşim buna bir laf etmek sana mı kaldı anlamadım ek olarak odamıbu şekilde yapan kişi kız arkadaşım ve ben kalkıp bana yok işte eve kız sokamazsın çık hava al gibi aşşağlayıcı yorum yapaya çalışmanı önermem sen burda sıkıntılı çıkarsın. Boş insansın kendin gibi boş yorum yapıyorsun beni engelleyerek konularımı görmeyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekolarak gayet de memnunum odamdan boş düz renk duvarlarabakmaktan daha iyidir bana kalırsa
Konuyu tesadüf gördüm, 3060 sisteme 100 Bin TL vericek bir sığır bulursan haber et Hocam 4090 Asusum var 14700k lı 250bin yazayım bende.3060 a 25 bin versem elim titrer yüreğim daralır yemişim beyazını sıvısını.Senin işin zor Hocam, iyi satışlar
konu sahibinin bu kadar savunması çok garip gerçekten hiç mi sahibinden piyasasına bakmadın be kardeşim yazık ne diyim dediğiniz gibi umarım sistemden anlamayan birisine satmaz
Bakındım şöyle 30K'ya bulunduğum şehirde 6900XT 5700x3d satıyor eleman sıvı soğutma vs de var tank gibi sistem.
Şu konudaki sisteme bakınca gülesim geldi tekrar hahahahah
100k bütçe ile (indirimsiz hali ile) 4080S monitör ve diğer çevre birimleri rahatlıkla alınır senin için özel olabilir ama bu değerinin yükseldiği anlamına gelmiyor araba ile takas demişsin o zaman taklalı pert kayıtlı trafikten çekme belgeli 40 yaşında bir araba sahibi bu araç benim için özel desin senden sistem üstüne 200k istesin bu duruma sen ne cevap verirsen senin sistemi görenlerde aynı cevabı veriyor
konu sahibinin bu kadar savunması çok garip gerçekten hiç mi sahibinden piyasasına bakmadın be kardeşim yazık ne diyim dediğiniz gibi umarım sistemden anlamayan birisine satmaz
100K'ya satarsa, o para ile araba al satına girecekmiş hobi olarak. 100K'lık kazalı bir araba düşürecek, masrafı 50 ise 25'e yaptırıp 2 katına satacak sanırım. Ceza alması iyi oldu aslında, foruma kötü fikir saçıyormuş.
Fiyatı fazla abartmışsın, hadi diyelim 100k eder bu sistem; o paraya şahin bile alamazsın ki çok niş bi durum bu. Kim arabasını pc sistemiyle takaslar ki