aynı monitoru kullandm renk vs mükkemel memnundumda ama kronık sorunluBen de aynı şekil ya g24f2 renkleri canlılığı parlaklığı çok güzel. Bunu alsam pişman olur muyum diye düşünüyorum.
hocam peki varmıdır 5500 6000 kadar iysi yoksa hiç bakmayıp lgmı alayım 2 k derseniz 8 kya çıkarım rahatTaksit seçenekleri ürün altında yaziyor. Vade farksız 6 taksit yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lg hocam diğerleri fiyatını hak etmiyor.
Taksit seçenekleri ürün altında yaziyor. Vade farksız 6 taksit yanlış hatırlamıyorsam.
Lg hocam diğerleri fiyatını hak etmiyor.
Neden LG? MSI'ın renkleri daha iyi değil mi kağıt üzerinde?
Hangi MSI monitörü diyorsun, İtopya'da ki mi ?Neden LG? MSI'ın renkleri daha iyi değil mi kağıt üzerinde?
kanka bişey sorcam sipariş verdim lg monitörü, laptopa bağliycam esktra bir kablo almam gerekiyor mu?(laptop display port girişi; type c)Hangi MSI monitörü diyorsun, İtopya'da ki mi ?
Yok dostum Display Port çıkıyor kutudan.kanka bişey sorcam sipariş verdim lg monitörü, laptopa bağliycam esktra bir kablo almam gerekiyor mu?(laptop display port girişi; type c)
Fiyatı dolayısıyla kesinlikle LG. Ayrıca bu model hakkında da olur olmadık şeyler okumuştum.
Ölü pixel filan cıkması durumunda iade süreci kolaymıdır acaba?Yok dostum Display Port çıkıyor kutudan.
Fiyatı dolayısıyla kesinlikle LG. Ayrıca bu model hakkında da olur olmadık şeyler okumuştum.
type c' den display port 'a dönüştürücü de sipariş etmek lazım dimiYok dostum Display Port çıkıyor kutudan.