Palo DAYI 👑
80+ Gold
neyiNerden alcaz onuda bir söyleseniz
neyiNerden alcaz onuda bir söyleseniz
pembesi beyaza yakın benim sistemim beyaz olsa pembeyi alırdımbeyler 8k diyoruzz iyi güzel hoşta mouseun stabile
ben sabahtandır beyaz bekliyorum cidden alan yoksa baska renk alıcam
niye nolduTehdit şantaj her şey var
Harbimi hiçmi gelmedi diger ekipmanlar beyaz gidp turuncu alsam hoş durmaz yaApexte siyah ve ya beyaz stoklara girmedi arkadaşlar, kovalayacaksanız diğer renkleri kovalayın.
Aynen hiç gelmedi.Harbimi hiçmi gelmedi diger ekipmanlar beyaz gidp turuncu alsam hoş durmaz ya
mcuyu nordic göndermediniz pan1080 gönderdiniz kısmi para iadesi yapın diyorum şuan işe yararsa beleş paraniye noldu
beyaz ve siyaha stok açmıyolarsa yapacak bir şey yok bu fiyata çok iyi mouse çünkü ben mavi ve turuncu çektim beyaz sistemeHarbimi hiçmi gelmedi diger ekipmanlar beyaz gidp turuncu alsam hoş durmaz ya
Mavi akar hocam hayırlı olsunbeyaz ve siyaha stok açmıyolarsa yapacak bir şey yok bu fiyata çok iyi mouse çünkü ben mavi ve turuncu çektim beyaz sisteme
Çaktırmayın hocam öyle sansınlar diye psikolojik baskı uyguluyorum.Normalde adamlar hangi mcu var haberleri yokiddia ettikleri mcu nordic miydi
pan1080 mi gönderildi gerçekten?mcuyu nordic göndermediniz pan1080 gönderdiniz kısmi para iadesi yapın diyorum şuan işe yararsa beleş para