Neler Yeni

Yardım RAM_MANAGEMENT Mavi ekran hatası

wawazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Wawa
Discord
junjuntogawa
İlk RAM_MANAGEMENT mavi ekran hatamı dün youtube'da f5 atınca aldım. Sıkıntı olmaz diye boşverdim fakat valorantta oyuna girip altf4 attığımda RAM sabit kalıyor ve birden RAM_MANAGEMENT hatası alıyorum. Ayrıca PC yeniden başladığında Riot games tekrar oturum açmamı istiyor ve Wallpaper Engine wallpaperı yükleyemiyor. Önceden azcık bilgisayarımdan şüphelendiğim konu ise Valorant'a girdiğimde Belleğin %100 kullanımda olup PC'yi aşırı kastırmasıydı ve sonradan normale dönmesi, bu artık yaşanmıyor fakat simdi de bu mavi ekran hatası başladı. Görev yöneticisinden NVIDIA Broadcast uygulamasını kapattığımda da aynı hata yani sadece valorant ile alakalı değil..
Fiziksel olarak RAM'i ellemedim ve birden mavi ekran aldığım icin bana yazılımsal bir hataymış gibi geliyor. Eğer sorunuma bi çare bulamazsam maalesef format atacağım. HEMDE OLAY GORUNTULEYICISINDE ASSIRI HATA VAR KAFAYI YIYECEGIM.:peeposad2:

Denediğim yöntemler;
Ekran kartı sürücümü tekrar kurdum.
Güvenli modda RAM bellek tanılama aracını açtım.
Bios'u güncelledim.
/sfc scannow gibi komutları da denedim

RAM Markası; https://www.itopya.com/corsair-32gb...-cl40-ddr5-amd-expo-siyah-dual-kit-ram_u24663

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
murat
flaşın varsa memtest yap sorun varsa donanımsaldır servis lazım sorun çıkmazsa yazılımsaldır ona o zaman bakarız

wawazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Wawa
Discord
junjuntogawa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
flaşın varsa memtest yap sorun varsa donanımsaldır servis lazım sorun çıkmazsa yazılımsaldır ona o zaman bakarız
herhangi bir sorun çıkmadı.
ram_test.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,796
Üyeler
160,604
Son üye
erennertrkk
Top Bottom