Neler Yeni

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

sweny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
YunusCan Deregözü
derbide aldık izledik sıra bugunde:D

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
İsrafil can
beyler uyelık aldık tekrar alsan uzuyormu acaba

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Şu maçı izlemek için alsak iyiydi, elinde kapak kodu olan varsa yazabilir mi 10 dakika kaldı maça

MeMoLi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Berat

MeMoLi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Berat
@ALİTUNAHAN arkadaştan aldım 15 tane şimdi deniyorum sizde alabilirsiniz

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ömer
Bunlar gerçekten rezil ya. İlk gün güzel güzel kullanıyordum, kendiliğinden sistemden telefonum mu silindi ne olduysa bilmiyorum (daha önce hiç tod kullanmadım) hiçbir cihazı doğrulayamıyorum haliyle de hiçbir şey izlettirmiyor. Çünkü doğrulamak için telefon istiyor. Telefonumu tekrar girip doğrulama yapmaya çalışıyorum

1730578625153.png

Bu hata ile karşılaşıyorum inanılmaz bir kısır döngü :) Müşteri hizmetleri denilen numarayı arıyorum hiçbir kombinasyonla bağlanamıyorsunuz. Şikayetvar'da bununla alakalı yüzlerce şikayet var millet yıllık üyelik almış muhattap bulamıyor kafayı yemelik. Zaten kalite rezildi orası ayrı mesele de. Rezil bir şirket bu BEIN. Umarım bir an önce ülkemizden defolup giderler.

hamzaersoy

80+ Bronze
Bunlar gerçekten rezil ya. İlk gün güzel güzel kullanıyordum, kendiliğinden sistemden telefonum mu silindi ne olduysa bilmiyorum (daha önce hiç tod kullanmadım) hiçbir cihazı doğrulayamıyorum haliyle de hiçbir şey izlettirmiyor. Çünkü doğrulamak için telefon istiyor. Telefonumu tekrar girip doğrulama yapmaya çalışıyorum

Alıntıyı görüntüle

Bu hata ile karşılaşıyorum inanılmaz bir kısır döngü :) Müşteri hizmetleri denilen numarayı arıyorum hiçbir kombinasyonla bağlanamıyorsunuz. Şikayetvar'da bununla alakalı yüzlerce şikayet var millet yıllık üyelik almış muhattap bulamıyor kafayı yemelik. Zaten kalite rezildi orası ayrı mesele de. Rezil bir şirket bu BEIN. Umarım bir an önce ülkemizden defolup giderler.
yazılımsal bir soruna benziyor hocam. herkes her firmayla sorun yaşayabilir ama önemli olan firmanın nasıl yaklaştığı, tod da bu konuda baya rezil evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom