Teşekkür ederim , girdik bi topa bakalım inşallah patlamayız Ben şu mcu konusda ajazz a mail atıcam , bakalım ne diyecekler.evet temu
temunun 1070 sınır gecmıyorsa gecerGümrükten geçer mi?
Benim pro 2 saat sonunda takılıyo 1 k ya çekiyorum tekrar 4k ya alıyorum geçiyoHayır hocam yok eline aktif olarak geçen biri var 1gundur kullanıyor hiçbir sorunu yok.
ajazz maillere bakmıyor hiç yorma kendini. mcu neyse ne artık çokta önemi kalmadı 8khz i veriyormu veriyor yeterli.Teşekkür ederim , girdik bi topa bakalım inşallah patlamayız Ben şu mcu konusda ajazz a mail atıcam , bakalım ne diyecekler.
nasıl hocam urun suan ıyı mı bı sorun yasadınız mı sımdıye kadarajazz maillere bakmıyor hiç yorma kendini. mcu neyse ne artık çokta önemi kalmadı 8khz i veriyormu veriyor yeterli.
https://share.temu.com/GujO6GoM3VABen klavye parasını tamamlasın diye bunu ekledim sizce iptal ediyimmi klavye ve mouse beyaz
incelemem var bakabilirsin.nasıl hocam urun suan ıyı mı bı sorun yasadınız mı sımdıye kadar
Peki hocam , sen konu açmıştın sanırım , 1 hafta sonra 8k uzun kullanım testi yapıp konuyu güncellersen çok iyi olur. En azından kutuyu açmadan iade edebiliriz.ajazz maillere bakmıyor hiç yorma kendini. mcu neyse ne artık çokta önemi kalmadı 8khz i veriyormu veriyor yeterli.
gordum zaten ama ek bir şey oldu mu onu sordumincelemem var bakabilirsin.