Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,616
Hayır hocam yok eline aktif olarak geçen biri var 1gundur kullanıyor hiçbir sorunu yok.Apex, sorun var mı kesin uğraşmıyım öyleyse
Hayır hocam yok eline aktif olarak geçen biri var 1gundur kullanıyor hiçbir sorunu yok.Apex, sorun var mı kesin uğraşmıyım öyleyse
Sizde Temu dan almıştınız değil mi ? Prodan çok daha ucuz olunca herkes işkillendi haliyleKopma yok. Mesafe bakımından hiçbir sorun yok bizzat 2 metre mesafeden 4khz polling rate testi yaptım kayıpsız verdi.
Bana ekstra indirim geldi şuan apex bende vergisiz 373tl müşteri hizmetlerinden yuzde 20 dileniyom verirlerse alcam.aga sıyahı bıtırmeyınde pazartesi alayım
Ekstra nasıl yaptınBana ekstra indirim geldi şuan apex bende vergisiz 373tl müşteri hizmetlerinden yuzde 20 dileniyom verirlerse alcam.
reis bosver ya agzi olan konusuyor bir kisi cikip diyemiyor su sorun var diye iki kisi sorun yasamis onu atiyorlarYani bende anlamadım.Sizin elinize geçti sonuçta aktif olarak kullanıyorsunuz hiçbir sorun yok bendede pro modeli var 2gundur aktif kullanıyorum hiçbir sorun yok.Daha millet neyin sorunundan bahsediyor anlamadım sadece birbirlerini gaza getiriyorlar.
Rastgele hesaplara geliyor hocamBeyler sizce siyahmi mavimi güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekstra nasıl yaptın
oho daha ne istiyon foto atda fiyat eşitligi isteyip daha ucuza gelsinBana ekstra indirim geldi şuan apex bende vergisiz 373tl müşteri hizmetlerinden yuzde 20 dileniyom verirlerse alcam.
Bakalım hocam bı kupon verirse artık müşteri hizmetlerioho daha ne istiyon foto atda fiyat eşitligi isteyip daha ucuza gelsin
evet temuSizde Temu dan almıştınız değil mi ? Prodan çok daha ucuz olunca herkes işkillendi haliyle![]()
Mouse buhocalarım bu klavyenin switchi ne ve rgb mi?