❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Arkadaşlar 1200 TL'ye 159pro almıştım onu iade edeceğim ancak paranın tamamını verirler mi? Sorunlu çıktı ürün ancak gerek kalmadı diyerek iade etmeyi düşünüyorum. İade de sorun çıkmaz derseniz 750 TL'ye de birazdanapex alacağım.

Apex alıp satacklar varsa 50 TL altına alırım 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 1200 TL'ye 159pro almıştım onu iade edeceğim ancak paranın tamamını verirler mi? Sorunlu çıktı ürün ancak gerek kalmadı diyerek iade etmeyi düşünüyorum. İade de sorun çıkmaz derseniz 750 TL'ye de birazdanapex alacağım.
Vergiyi kesiyorlar

BU mcu konusunda ajazz a mail falan mı atsak ? Temu da satılan ürün hakkında.

8k da fark olur tabi , ama hiç dikkat etmiyorsan 1k 4k arasında farkına varmayabilirsin.
Yani zamanımın çoğunu Minecraft, Stardew valley gibi oyunlarda geçiriyorum. kendime kablosuz bir mouse ararken bunlarla karşılaşıp hemen pro aldım bakmadan, bakınca galiba apex daha iyi gibi. Peki tahmini ne kadar sürüyor pronun şarjı?

Yani zamanımın çoğunu Minecraft, Stardew valley gibi oyunlarda geçiriyorum. kendime kablosuz bir mouse ararken bunlarla karşılaşıp hemen pro aldım bakmadan, bakınca galiba apex daha iyi gibi. Peki tahmini ne kadar sürüyor pronun şarjı?
sarj süresini kullanmadığım için bilemem , ama dock var sonuçta sarjsız kalmazsın.

Ürün tedarik halinde olmasına rağmen renk değişimi yapılamıyor siyah renk için yapabileceğim bir şey var mı?

1730616222301.png
1730616261058.png

Ya ben öylesine görünce alayım dedim ihtiyacım falan yok, bozuksa iade edeyim hiç uğraştırmasın beni:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,461
Üyeler
186,627
Son üye
TahaSarı
Geri