Arkadaşlar 1200 TL'ye 159pro almıştım onu iade edeceğim ancak paranın tamamını verirler mi? Sorunlu çıktı ürün ancak gerek kalmadı diyerek iade etmeyi düşünüyorum. İade de sorun çıkmaz derseniz 750 TL'ye de birazdanapex alacağım.
Vergiyi kesiyorlarArkadaşlar 1200 TL'ye 159pro almıştım onu iade edeceğim ancak paranın tamamını verirler mi? Sorunlu çıktı ürün ancak gerek kalmadı diyerek iade etmeyi düşünüyorum. İade de sorun çıkmaz derseniz 750 TL'ye de birazdanapex alacağım.
Kanka Nordic muhabbeti için biri atmıştı kendi sitesinden aldığımız resmin sitesini soruyorlar.BU mcu konusunda ajazz a mail falan mı atsak ? Temu da satılan ürün hakkında.
Yani zamanımın çoğunu Minecraft, Stardew valley gibi oyunlarda geçiriyorum. kendime kablosuz bir mouse ararken bunlarla karşılaşıp hemen pro aldım bakmadan, bakınca galiba apex daha iyi gibi. Peki tahmini ne kadar sürüyor pronun şarjı?8k da fark olur tabi , ama hiç dikkat etmiyorsan 1k 4k arasında farkına varmayabilirsin.
sarj süresini kullanmadığım için bilemem , ama dock var sonuçta sarjsız kalmazsın.Yani zamanımın çoğunu Minecraft, Stardew valley gibi oyunlarda geçiriyorum. kendime kablosuz bir mouse ararken bunlarla karşılaşıp hemen pro aldım bakmadan, bakınca galiba apex daha iyi gibi. Peki tahmini ne kadar sürüyor pronun şarjı?
Tabii ki çalışırsa teykage içime kurt düşürdü tedirgin oldum açıkçası.sarj süresini kullanmadığım için bilemem , ama dock var sonuçta sarjsız kalmazsın.
valla bizde mcu konusunda çok diken üstündeyizTabii ki çalışırsa teykage içime kurt düşürdü tedirgin oldum açıkçası.
Israr etmeme rağmen değiştirmediler, iptal edip yeniden sipariş geçtimÜrün tedarik halinde olmasına rağmen renk değişimi yapılamıyor siyah renk için yapabileceğim bir şey var mı?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Galiba foruma uzun süre bakmak sağlığıma pekte yararlı değil, Sıcak fırsatlar kısmı hariç.valla bizde mcu konusunda çok diken üstündeyiz
Israr etmeme rağmen değiştirmediler, iptal edip yeniden sipariş geçtim