-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,654
yaygın bir sorunu var mıymış hocam ? Ben takip edemedimYa ben öylesine görünce alayım dedim ihtiyacım falan yok, bozuksa iade edeyim hiç uğraştırmasın beni![]()
yaygın bir sorunu var mıymış hocam ? Ben takip edemedimYa ben öylesine görünce alayım dedim ihtiyacım falan yok, bozuksa iade edeyim hiç uğraştırmasın beni![]()
Apex mı almıştınız hocam pro muYa ben öylesine görünce alayım dedim ihtiyacım falan yok, bozuksa iade edeyim hiç uğraştırmasın beni![]()
Neyi sorunlu ?Apex sorunlu bi kaç kişide daha gördüm stoklu alanlara ağır go
Neyi sorunlu dostum ? 1 gündür aktif kullanıyorum bende sorun yok.Apex sorunlu bi kaç kişide daha gördüm stoklu alanlara ağır go
Yani bende anlamadım.Sizin elinize geçti sonuçta aktif olarak kullanıyorsunuz hiçbir sorun yok bendede pro modeli var 2gundur aktif kullanıyorum hiçbir sorun yok.Daha millet neyin sorunundan bahsediyor anlamadım sadece birbirlerini gaza getiriyorlar.Neyi sorunlu dostum ? 1 gündür aktif kullanıyorum bende sorun yok.
hocam kopma takılma falan yaşadınız mı geçen sürede ? Ve dock ile mesafeniz ne kadar ?Neyi sorunlu dostum ? 1 gündür aktif kullanıyorum bende sorun yok.
Apex, sorun var mı kesin uğraşmıyım öyleyseApex mı almıştınız hocam pro mu
alınır destege yazıcanKlavyede stokta alınır mı f75
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kupon nasil koparicaz yada iade kampanyası nedir
Kopma yok. Mesafe bakımından hiçbir sorun yok bizzat 2 metre mesafeden 4khz polling rate testi yaptım kayıpsız verdi.hocam kopma takılma falan yaşadınız mı geçen sürede ? Ve dock ile mesafeniz ne kadar ?