oha abart o paraya daha guzelı alınır20 güne elime temiz siyah renk geçecek beyler 5k dan bırakırım
2 tane mi aldın hocamAlıntıyı görüntüle
Bende iptal yok bugün aldım bi kaç saat önce
Şaka amaçlı yazdım zaten 1 tane aldım kullanmak için hocamoha abart o paraya daha guzelı alınır
Valla Bazen düşünüyorum Ülkenin bu halde olmasının tek sebebi yöneticiler değil halk Her zaman Daha aç bir halk Sadece mouse vs. Değil hatırlayın Covid döneminde Patatesleri/Kolonyaları/Yağları vs. vs. Stoklayan ve piyasada yok diyip pahalıya satanlar yine bizden olan insanlardı cidden bazen bı şeyleri hak ediyoruz Yani Ben hayatımda Bizim halk kadar 3 kağıtçı halk görmedimevet ürünün temuda satılmaması piyasayı arttıran durum çünkü eninde sonunda mouse ihtiyacı artacak o zamanda bu ürünleri satmaya çalışacaklar araştıran adamın da temudan alma gibi bir şansı kalmadığı için 800 TL'ye alınan mouse a 2 2.5k vermek zorunda kalacak.
proyu bırakırım istersen 1100e1K ya bırakan varsa direkt alayım kullanıcam.
Eğer elime uymazsa aldığım fiyattan satarım forumda birisineŞaka amaçlı yazdım zaten 1 tane aldım kullanmak için hocam
Hocam diyom ya bunlar hep utanmaz insanlarBen aldigim fiyata satiyorum diye bana laf ediyordu başka bir satıcı
3950 sensör olması önemli benim için.proyu bırakırım istersen 1100e
(!)Siyah renk eğerki uçak kaza yapmazsa elime gelince 1300den veriyorum