Gayet normal adamlar zaten ucuza satıyor ucuzunda yarı fiyatına almaya çalışıyoruz elde birkaç satıcı var teker teker küstürüyoruz (eğer dediğiniz doğruysa tabii ki)Tedarik olarak problem yaşandığı için deniyor birtek turkiyede kalkmış saçmalık
Gayet normal adamlar zaten ucuza satıyor ucuzunda yarı fiyatına almaya çalışıyoruz elde birkaç satıcı var teker teker küstürüyoruz (eğer dediğiniz doğruysa tabii ki)Tedarik olarak problem yaşandığı için deniyor birtek turkiyede kalkmış saçmalık
umarım mağaza tekrar satmaya başlar ve bir şekilde önlem alırlar atıyorum aynı hesap 1 den fazla sipariş verirse indirimsiz fiyattan gitsin gibi sürekli farklı tc kullanmaları gereksin en azından biraz durdurucu yöntem olur diye düşünüyorumHocam sanmam dediğim gibi sadece Apex olsa evet gelbilirdi ama mağza direk tüm mouselarını kaldırmış bazı klavyeleri de kaldırmış hatırlarsanız önceden Ak 820 satıyolardı onlarda gitmiş
-muhtemelen kalkma sebebi bizimkiler 10 dolara E-spor kalitesinde mükemmel bir mouse bulmuş yok chip Nordic yazmışsınız yok şu yok bu diyerek Para iadeleri almaya çalıştı Ben olsam bu kadar bile tutmazdım zaten muhtemelen bunu diyenleri çoğu Al Satçı
-Yurt dışında Fiyatı 70 Dolar'dan başlıyor
Olan yine bize olcak Şimdi iyi izleyi gelmesse 2.El'de nasıl 2K üstü satılacak
Al Satçıların elinde patlayacak????Ben 1 tane apex aldım sadece, o da dock'u çok hoşuma gitti diye aldım yoksa elime küçük gelir diye düşünüyorum zaten. Kaç kere alma fırsatım oldu almadım. İhtiyacı olan alsın. Ama eminim al satçıların elinde fena şekilde patlayacak.
Umarım beklememişsinizdir.Alıntıyı görüntüle,
Beklenirmi
su aula bıle 2k ya koyan ahmaklar varAl Satçıların elinde patlayacak????
Knk bence tam tersi Adamlar Sırf artık satılmıyor diye 2K'dan aşşağıya satmazlar gir bak mesela AK820'lere kaça satılıyor (Sağlam/Temiz olanları)
Yani bizler almayız ama bu konuları görmeyen bilinçsiz insanlar alır
aulayı bir tek ben beğenmedim herhalde z11 den geçesim hiç gelmedisu aula bıle 2k ya koyan ahmaklar var
Arkadaşım benim yerime almıştı zaten indirim olsaydı bi tane dahada ben alcaktımUmarım beklememişsinizdir.
al satçılar maks 200 300 falan kar edecekler maus başındanBen 1 tane apex aldım sadece, o da dock'u çok hoşuma gitti diye aldım yoksa elime küçük gelir diye düşünüyorum zaten. Kaç kere alma fırsatım oldu almadım. İhtiyacı olan alsın. Ama eminim al satçıların elinde fena şekilde patlayacak.
nasil begenmediniz hocamaulayı bir tek ben beğenmedim herhalde z11 den geçesim hiç gelmedi
evet ürünün temuda satılmaması piyasayı arttıran durum çünkü eninde sonunda mouse ihtiyacı artacak o zamanda bu ürünleri satmaya çalışacaklar araştıran adamın da temudan alma gibi bir şansı kalmadığı için 800 TL'ye alınan mouse a 2 2.5k vermek zorunda kalacak.Al Satçıların elinde patlayacak????
Knk bence tam tersi Adamlar Sırf artık satılmıyor diye 2K'dan aşşağıya satmazlar gir bak mesela AK820'lere kaça satılıyor (Sağlam/Temiz olanları)
Yani bizler almayız ama bu konuları görmeyen bilinçsiz insanlar alır