Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mehmet sunal
Tedarik olarak problem yaşandığı için deniyor birtek turkiyede kalkmış saçmalık
Gayet normal adamlar zaten ucuza satıyor ucuzunda yarı fiyatına almaya çalışıyoruz elde birkaç satıcı var teker teker küstürüyoruz (eğer dediğiniz doğruysa tabii ki)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
umut
Hocam sanmam dediğim gibi sadece Apex olsa evet gelbilirdi ama mağza direk tüm mouselarını kaldırmış bazı klavyeleri de kaldırmış hatırlarsanız önceden Ak 820 satıyolardı onlarda gitmiş

-muhtemelen kalkma sebebi bizimkiler 10 dolara E-spor kalitesinde mükemmel bir mouse bulmuş yok chip Nordic yazmışsınız yok şu yok bu diyerek Para iadeleri almaya çalıştı Ben olsam bu kadar bile tutmazdım zaten muhtemelen bunu diyenleri çoğu Al Satçı

-Yurt dışında Fiyatı 70 Dolar'dan başlıyor
Olan yine bize olcak Şimdi iyi izleyi gelmesse 2.El'de nasıl 2K üstü satılacak
umarım mağaza tekrar satmaya başlar ve bir şekilde önlem alırlar atıyorum aynı hesap 1 den fazla sipariş verirse indirimsiz fiyattan gitsin gibi sürekli farklı tc kullanmaları gereksin en azından biraz durdurucu yöntem olur diye düşünüyorum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ben 1 tane apex aldım sadece, o da dock'u çok hoşuma gitti diye aldım yoksa elime küçük gelir diye düşünüyorum zaten. Kaç kere alma fırsatım oldu almadım. İhtiyacı olan alsın. Ama eminim al satçıların elinde fena şekilde patlayacak.
Al Satçıların elinde patlayacak????

Knk bence tam tersi Adamlar Sırf artık satılmıyor diye 2K'dan aşşağıya satmazlar gir bak mesela AK820'lere kaça satılıyor (Sağlam/Temiz olanları)
Yani bizler almayız ama bu konuları görmeyen bilinçsiz insanlar alır

Gurkanpiro

80+ Platinum

Knk bence tam tersi Adamlar Sırf artık satılmıyor diye 2K'dan aşşağıya satmazlar gir bak mesela AK820'lere kaça satılıyor (Sağlam/Temiz olanları)
su aula bıle 2k ya koyan ahmaklar var

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
murat
kargoda olanlara sorun olmaz herhalde dimi

Aurelia

80+ Bronze

asaprocky

80+
Ben 1 tane apex aldım sadece, o da dock'u çok hoşuma gitti diye aldım yoksa elime küçük gelir diye düşünüyorum zaten. Kaç kere alma fırsatım oldu almadım. İhtiyacı olan alsın. Ama eminim al satçıların elinde fena şekilde patlayacak.
al satçılar maks 200 300 falan kar edecekler maus başından

anca yakınlarına falan kakalarsalar satarlar

Zechion

80+ Silver
Hayat bitti... Mağazaya yazdım onlar da geçiştirici cevaplar verdiler. Ürünün üretimi durdu yazan bir resim attılar sonra stokların gelip gelemeyeceği hakkında bilgi veremiyoruz falan dediler.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
umut

evet ürünün temuda satılmaması piyasayı arttıran durum çünkü eninde sonunda mouse ihtiyacı artacak o zamanda bu ürünleri satmaya çalışacaklar araştıran adamın da temudan alma gibi bir şansı kalmadığı için 800 TL'ye alınan mouse a 2 2.5k vermek zorunda kalacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,434
Üyeler
163,495
Son üye
HOKKALAZ
Top Bottom