Gurkanpiro
80+ Platinum
ak820 ye cok benzıyor oyuzden begenıp aldımaulayı bir tek ben beğenmedim herhalde z11 den geçesim hiç gelmedi
ak820 ye cok benzıyor oyuzden begenıp aldımaulayı bir tek ben beğenmedim herhalde z11 den geçesim hiç gelmedi
3bin var dün atmıştımsu aula bıle 2k ya koyan ahmaklar var
yok hocam nolcak.kargoda olanlara sorun olmaz herhalde dimi
Sanmam hocam Sonuçta temu satmıyor mağza Satıyor ürünleri Ya ne güzel alcaktım sırf 1070TL sınırı yüzünden teşvik indirimi bekleyeyim dedim ürün gitti sinirlerim bozuldu yaumarım mağaza tekrar satmaya başlar ve bir şekilde önlem alırlar atıyorum aynı hesap 1 den fazla sipariş verirse indirimsiz fiyattan gitsin gibi sürekli farklı tc kullanmaları gereksin en azından biraz durdurucu yöntem olur diye düşünüyorum
z11i her anlamda tokatlıyoraulayı bir tek ben beğenmedim herhalde z11 den geçesim hiç gelmedi
he unutmusum o ahmaklar yuzunden oldu3bin var dün atmıştım
Ben aldigim fiyata satiyorum diye bana laf ediyordu başka bir satıcıAl Satçıların elinde patlayacak????
Knk bence tam tersi Adamlar Sırf artık satılmıyor diye 2K'dan aşşağıya satmazlar gir bak mesela AK820'lere kaça satılıyor (Sağlam/Temiz olanları)
Yani bizler almayız ama bu konuları görmeyen bilinçsiz insanlar alır
Sen öyle düşünüyorsun, bende forumlardan bu ürünün bu fiyata satıldığını görüp bilen adamın 1.5K bile vermeyeceğini düşünüyorum.Al Satçıların elinde patlayacak????
Knk bence tam tersi Adamlar Sırf artık satılmıyor diye 2K'dan aşşağıya satmazlar gir bak mesela AK820'lere kaça satılıyor (Sağlam/Temiz olanları)
Yani bizler almayız ama bu konuları görmeyen bilinçsiz insanlar alır
O kadar ugrasmayacaksin işte 100tl için sabahtan beri 20 takla atanlar var.Sanmam hocam Sonuçta temu satmıyor mağza Satıyor ürünleri Ya ne güzel alcaktım sırf 1070TL sınırı yüzünden teşvik indirimi bekleyeyim dedim ürün gitti sinirlerim bozuldu ya
hocam mouse ıse bı lınk gelırmıBen aldigim fiyata satiyorum diye bana laf ediyordu başka bir satıcı