s git o zaman tutanmı varsuyu cikti konunun
senin kutu hasarlıydı di mi ürün de bozuk mu çıktı?Bana pan180'in fotoğrafını atabilecek var mı? Desteğe öyle yazayım bir de bozuk ürünü iadeye göndermekle uğraşmayayım.
Hesaptan çıkış yap bidaha girbeyler temuya girince mobilden ağ bağlantısı hatası veriyor yaşayanınız var mı?
Niye atiyorsun? Hem ürünü geri gondermek istemiyor hem de ürünün parasını alip kullanacak yok oylebuldum hocam
Hocam sorunsuz olanları dedim benim gördüğüm 1200TL olanda ya kopma vardı yada üzerinde ufak bir çatlak vardı tam hatırlamıyorum + isteyen istediği fiyata satar algısı çok yanlış hocam ya bı ürüne 2 katı fiyata satmak direk dolandırıcılık yani o mantıkla o zaman Covid döneminde patatesleri kolanyaları bilmem neleri stoklayıp %300 zam yapanlarda haklı sizin dediğinize göreAlan var mı 2000 TL'ye? İlan varda acaba satabiliyor mu? apex 750-850 arasına aldı çoğu kişi 1200 e bile ilan var sarı sitede.
Utanılacak bir şey yokta yaptıkları ticareten mantıklı değil. İsteyen istediğini istediği fiyata alır satar ama mantıksız yaptıkları
kendimi teselli etme şeklimüretimden kaldırdıklarına göre kronik sorunluydu neyse ben redragon ile memnunum
Çok sorunluyum haklısınız bende öyuzden yüzlerce insan satin aldiüretimden kaldırdıklarına göre kronik sorunluydu neyse ben redragon ile memnunum
kardeş makale niye yazıyon yaw kıs mesajlar kısa kısa tık tıkHocam sorunsuz olanları dedim benim gördüğüm 1200TL olanda ya kopma vardı yada üzerinde ufak bir çatlak vardı tam hatırlamıyorum + isteyen istediği fiyata satar algısı çok yanlış hocam ya bı ürüne 2 katı fiyata satmak direk dolandırıcılık yani o mantıkla o zaman Covid döneminde patatesleri kolanyaları bilmem neleri stoklayıp %300 zam yapanlarda haklı sizin dediğinize göre
-evet bazı şeyler kötü yönetildi bu yüzdwn şuan ekonomi kötü ama bazı şeyleride unutuyorsunuz hocam mesela O yağa bilmem neye zam yapan Devlet vs. Değildi yine bizden olan firmalardı zaten gidip Dolar grafiğine ve Bu zam tarihlerine bakrsanız artıslar zamlardan sonra gelişti evet dünyada ekonomik sorunlar oldu Covid zamanında ama normalde 2-3 bilemedim Max 7TL falan oynaması gereken dolar 20TL ye falan çıktı o zamanlar çünkü ülkedeki fırsatçılar yüzünden İnsanlar bazı şeyleri dısardan almayı daha mantıklı buldu bu yüzden bu seferde ürün çıkmaktan çok içeri girince dolar uçtu girltti vs. vs.
Teselli etmiyorum ama çok satın alınmışsa ve sevilmişse neden üretimi durdururlar?Çok sorunluyum haklısınız bende öyuzden yüzlerce insan satin aldi