Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Murat Karahan
beyler temuya girince mobilden ağ bağlantısı hatası veriyor yaşayanınız var mı?

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Rauf Emir
üretimden kaldırdıklarına göre kronik sorunluydu neyse ben redragon ile memnunum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Mehmetcan İvrendi
Alan var mı 2000 TL'ye? İlan varda acaba satabiliyor mu? apex 750-850 arasına aldı çoğu kişi 1200 e bile ilan var sarı sitede.
Utanılacak bir şey yokta yaptıkları ticareten mantıklı değil. İsteyen istediğini istediği fiyata alır satar ama mantıksız yaptıkları
Hocam sorunsuz olanları dedim benim gördüğüm 1200TL olanda ya kopma vardı yada üzerinde ufak bir çatlak vardı tam hatırlamıyorum + isteyen istediği fiyata satar algısı çok yanlış hocam ya bı ürüne 2 katı fiyata satmak direk dolandırıcılık yani o mantıkla o zaman Covid döneminde patatesleri kolanyaları bilmem neleri stoklayıp %300 zam yapanlarda haklı sizin dediğinize göre

-evet bazı şeyler kötü yönetildi bu yüzdwn şuan ekonomi kötü ama bazı şeyleride unutuyorsunuz hocam mesela O yağa bilmem neye zam yapan Devlet vs. Değildi yine bizden olan firmalardı zaten gidip Dolar grafiğine ve Bu zam tarihlerine bakrsanız artıslar zamlardan sonra gelişti evet dünyada ekonomik sorunlar oldu Covid zamanında ama normalde 2-3 bilemedim Max 7TL falan oynaması gereken dolar 20TL ye falan çıktı o zamanlar çünkü ülkedeki fırsatçılar yüzünden İnsanlar bazı şeyleri dısardan almayı daha mantıklı buldu bu yüzden bu seferde ürün çıkmaktan çok içeri girince dolar uçtu girltti vs. vs.

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
atakan

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Draq123
Hocam sorunsuz olanları dedim benim gördüğüm 1200TL olanda ya kopma vardı yada üzerinde ufak bir çatlak vardı tam hatırlamıyorum + isteyen istediği fiyata satar algısı çok yanlış hocam ya bı ürüne 2 katı fiyata satmak direk dolandırıcılık yani o mantıkla o zaman Covid döneminde patatesleri kolanyaları bilmem neleri stoklayıp %300 zam yapanlarda haklı sizin dediğinize göre

-evet bazı şeyler kötü yönetildi bu yüzdwn şuan ekonomi kötü ama bazı şeyleride unutuyorsunuz hocam mesela O yağa bilmem neye zam yapan Devlet vs. Değildi yine bizden olan firmalardı zaten gidip Dolar grafiğine ve Bu zam tarihlerine bakrsanız artıslar zamlardan sonra gelişti evet dünyada ekonomik sorunlar oldu Covid zamanında ama normalde 2-3 bilemedim Max 7TL falan oynaması gereken dolar 20TL ye falan çıktı o zamanlar çünkü ülkedeki fırsatçılar yüzünden İnsanlar bazı şeyleri dısardan almayı daha mantıklı buldu bu yüzden bu seferde ürün çıkmaktan çok içeri girince dolar uçtu girltti vs. vs.
kardeş makale niye yazıyon yaw kıs mesajlar kısa kısa tık tık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,006,629
Üyeler
159,518
Son üye
Omer_42
Top Bottom