Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yağız Berk Özel
Yok hocam arkadas hem mouse onda kalsin hemde tum parasi geri yatsin istiyor
Mouse bende kalsa ne olacak bozuk zaten ben iade ile uğraşmak ve paramın 20 günde yatmasını istemiyorum gerekirse fareyi çöpe atarım.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Mehmetcan İvrendi
ne alaka kanka biri ikinci el satış
Cevap veridiğim kişi isteyen istediği şeyi istediği Fiyata dedi ya onun için dedim yani istediği fiyat ile fırsatçılık arasındaki çizgiyi belli etmek içinde neyse

Zechion

80+ Silver
-"Dear customer, we apologize that the product is discountinued."
-"Due to uncertainties in the supply chain, including manufacturing, inventory, and shipping, we cannot provide a definite restock date. You may search again and select similar products to purchase. Thank you for your support and understanding as you patiently wait."

Bizzat satıcıdan gelen cevap bunlar

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,155
İsim
Kadir
Kb hocam bu gece teşvik indirimi gelmezse mecbur ayrı ayrı alacaktım ürünleri Mouse'un kalktığını görünce morelim bozuldu sinirlerim attı bide adam isteyen istediği fiyata satar falan diyince patladım biraz
İsteyen istediği fiyata satar çünkü denetleme yok. Sen ben almayız adam satacak birini bulamazsa ya fiyat indirir ya da satmaz kullanır ticaretin altın kuralı bu denetleme olsa dahi pandemi de ekran kartları ne kadar fiyatlara satıldı hangi firma ceza aldı? Sen x kişinin sattığı mouse fiyatına takıldın ama koca koca firmalar yaptı bunu 2-3 patates stoklayan ceza yedi diye gaz aldılar.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yağız Berk Özel
kankam sen bu ürünü mcu bilgisi değiştirildikten sonra aldın bunu konuştuk zaten gerçekten suistimal etmekte üstünüze yok
Suistimal etmiyorum daha çok yararım olacak bozuk ürünü göndermem onların zararına boşu boşuna kargo parası girecek onlara.

Gurkanpiro

80+ Gold
-"Dear customer, we apologize that the product is discountinued."
-"Due to uncertainties in the supply chain, including manufacturing, inventory, and shipping, we cannot provide a definite restock date. You may search again and select similar products to purchase. Thank you for your support and understanding as you patiently wait."

Bizzat satıcıdan gelen cevap bunlar
gelır ozaman ınsallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yunus Eker
Satıştan kalkmış, stok yapanlar profil resmimdeki yahudi gibi ellerini ovuşturuyor :D

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yağız Berk Özel
Mouse kabloyla ve bt ile çalışmıyor mu?
Kablolu farem var zaten işime yaramaz bluetooth modunu da beğenmedim MM711 faremden çok daha kötü hissettiriyor kısacası kullanmam bile fareyi.

asaprocky

80+
Suistimal etmiyorum daha çok yararım olacak bozuk ürünü göndermem onların zararına boşu boşuna kargo parası girecek onlara.
yok kankam merak etme toplu uçak kaldırıyorlar kargo için sen aç iade talebini yolla geri

mcu işinden muzdarip olan 3 5 adamdan biriyim gıkımı çıkarmadım mouse düzgün çalışıyor diye

Top Bottom