KaptanMC
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 882
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
Hocam yanlış anlamayın ama al satçılardan biriymiş gibi geliyorsunuzİsteyen istediği fiyata satar çünkü denetleme yok. Sen ben almayız adam satacak birini bulamazsa ya fiyat indirir ya da satmaz kullanır ticaretin altın kuralı bu denetleme olsa dahi pandemi de ekran kartları ne kadar fiyatlara satıldı hangi firma ceza aldı? Sen x kişinin sattığı mouse fiyatına takıldın ama koca koca firmalar yaptı bunu 2-3 patates stoklayan ceza yedi diye gaz aldılar.
-Ben zaten onu diyorum ya Kimse bir şey yapmıyor diye Fırsatçılık yapmak doğru değil yani evet onlar bı şey yapmıyor zaten onların ne yaptıkları belli boşa tartışmaya gerek yok onları ama dediğim gibi insanlar onlar öyle diye bunu fırsat bulmak yerine tam tersi destek vermesi gerekirdi yani insanlar Covid döneminde stok vs. Yapıp fiyatı artırmak yerine İnsanlar bu dönemde çalışamıyor kazanamıyor diye indirim yapmalıydılar veya zam en düşük düzeyde yapmalıydılar yani demek istediğim isteyen istediği fiyata bir ürünü koyabiliyir diye birilerini kazıklamak zorunda degil