Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
İsteyen istediği fiyata satar çünkü denetleme yok. Sen ben almayız adam satacak birini bulamazsa ya fiyat indirir ya da satmaz kullanır ticaretin altın kuralı bu denetleme olsa dahi pandemi de ekran kartları ne kadar fiyatlara satıldı hangi firma ceza aldı? Sen x kişinin sattığı mouse fiyatına takıldın ama koca koca firmalar yaptı bunu 2-3 patates stoklayan ceza yedi diye gaz aldılar.
Hocam yanlış anlamayın ama al satçılardan biriymiş gibi geliyorsunuz

-Ben zaten onu diyorum ya Kimse bir şey yapmıyor diye Fırsatçılık yapmak doğru değil yani evet onlar bı şey yapmıyor zaten onların ne yaptıkları belli boşa tartışmaya gerek yok onları ama dediğim gibi insanlar onlar öyle diye bunu fırsat bulmak yerine tam tersi destek vermesi gerekirdi yani insanlar Covid döneminde stok vs. Yapıp fiyatı artırmak yerine İnsanlar bu dönemde çalışamıyor kazanamıyor diye indirim yapmalıydılar veya zam en düşük düzeyde yapmalıydılar yani demek istediğim isteyen istediği fiyata bir ürünü koyabiliyir diye birilerini kazıklamak zorunda degil

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
Valla bugün en son ben 370tlye vergisiz apex aldım :D şansıma bugünde bitmiş normalde beklicektim.
vergiyle birlikte kaça geldi iyi almışsın 746 tl ye geldi bana.Pro 1000 e geldi o biraz can sıkıyo ama arkadaşa 1400 e vereceğim gibi onu da.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
Doğru bir şey mi yani ?
Adam parasını koruyarak ürün almış oluyor. Desteğe param yok kupon ver diyince bir şey kaybetmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

apex sayfasında hiçbir zaman nordic yazmadı ki bayağı suistimal etmişsiniz
Üreticinin kendi sitesinde yazdı. Ne zaman 10 larca mail attık o zaman değiştirdiler. Sonuçta bu görüntüyü ben yapmadım.
images.jpeg

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
murat
Screenshot_20241103_172431_Temu.jpg
şuradan sonraki evreye kaç günde geçiyo bilen varsa cevaplayabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mahmut kamil usta
hocam apex de ne sorunu ortaya çıktı, biri aydınlatabilir mi?

Gurkanpiro

80+ Platinum
normalde kacırsam onemsemem ama nedense uzuldum varmı aldıgı fıyata satcak renk farketmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,081
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom