Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

asaprocky

80+
Bu görüntüyü direkt sitesinden aldım. Eğer bir sorun olursa diye kayıt niteliğinde aldım. Apex sayfasında olmayınca kocaman Apex yazısı boş mu oluyor ayrıca.
kankacım sana öyle bir bilgi vaat edilmemiş mcusunun öyle olduğuna dair, apex sayfasında hiçbir zaman nordic yazmadı.
umarım bir daha böyle ürünleri hiç açmazlar haketmiyorsunuz çünkü derdiniz suistimal etmek.

gunesss

80+
beyler gelmez mi ya turuncu bekliyordum satıcıya sorabiliyor muyuz? :(

Gurkanpiro

80+ Gold
Valla hocam ben Hayatımda İlk ke deorosyona girdim Galiba ürün git di diye sanki Azimle emekle çalışıp çabaladığım bir şey bazı insanlar yüzünden elimden kaymış gibi mesela 10 saat uraşıp dizdiğim domina taşları birikeri veya bir şeyler yüzünden yıkılmış gibi
harbi gelir umarım yoksa ucuza pro yakalamaya calıscaz

LySon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Doğukan
AJAZZ AJ159PRO Temu indirimiyle birlikte 572₺ geldi (vergi hariç) Sanırım 159APEX'ten daha iyi umarım MCU falan filan sıkıntı yaşamam.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Yağız Berk Özel
Alıntıyı görüntüle

21 ekimde ürünün mcu bilgisi değiştirildi zaten
1730645662508.png

asaprocky

80+
kankacım sana öyle bir bilgi vaat edilmemiş mcusunun öyle olduğuna dair, apex sayfasında hiçbir zaman nordic yazmadı.
umarım bir daha böyle ürünleri hiç açmazlar haketmiyorsunuz çünkü derdiniz suistimal etmek.
apex açıldığında herkes biliyordu nordic olmadığını, satıcıya soruldu satıcı söyledi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Tuğra Çakır
beyler apexi dün akşam civarında aldım şuanda üretimi durduruldu diyor bizim ürünlere ne olacak gelecekmi yoksa para iadesimi yapacaklar?

gunesss

80+
mcusu başından beri aşağıda yazıyordu kıyaslama fotoğrafında buyrun arkadaşıma yollamıştım
yanlış fotoğraf pardon ama altta yazıyordu yani

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,196
İsim
Diyarhan
Ya hadi kapat konuyu okumadan yazıyorsun.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Mehmetcan İvrendi
AliExpress olsa şimdiye tam iadeyi vermişti bile onlar zorluyor böyle şeylere :)
Hocam dediğim gibi bozuk olması ve iade konusunda hak veriyorum sadece Mcu olayı biraz fırsatçılık gibi yani evet sizin ürün bozuk ama sizin bu konunuzu görüo ürünü bedavaya getirmeye çalışan aptallar veya al satçıkar ile dolacak olması bu yüzden ürünün kalkması isteyenleri lazım olanların falan alamaması biraz sinir ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ferhat Karakoç
MCU kısmını iadeyi almak için kullanıyorum amacım docku bozuk olan ürünü göndermekle uğraşmamak. Merak edenler olursa tam iade alırsam fareyi kullanmayacağım ağlamayın kenarda ayıp diye :)
Ayıp falan neden olsun ki la? Aldığın ürün bozuk. İstersen ortasından vidala duvara as ne fark eder.

Top Bottom