❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

sonunda bitmiş mouse .d güzel indirimdi

Manyetik şarj standı bozuk geldi ürün çok güzel de işte 2.4G kullanamadıktan sonra çöpe atsam yeri.
sizin şuan tek sorun 2.4 ghz de kullanamamak mı yoksa başka sorunlarda var mı?

Kanka öyle olmuyor işte hem gönderdikleri ürünün mcu bilgisi yalan üstüne gönderdikleri ürün bozuk AliExpress olsa direkt tam iadeyi vermişti.
Hocam bozuk kısmına bir şey diyemem ama Mcu kısmı Olarak kesinlikle haksızsınız az araştırın hatta forumda bile yazdılar anlayanlar MCU %99 yeniden markaşmış yani yazdıkları Mcu doğru tek farkı üzerindeki isim farklı özellik vs. Aynı hocam üretim yeride aynı muhtemelen Çin'de bu yaygın A firması ürün üretiyor ama marka falan hiç bı şey basmıyor sonra B-C-D-E.... vs. Firmaları alıp üzerlerine kendi markalarını basıp Satıyorlar İster teknolojik bir cihaz olsun ister Plastik Bir şey olsun

Harbi güzel indirimdi bakalım gümrükten hızlı çıkarsa 2-3 gün sonra benim elime de ulaşacak apex o da bozuk dongle vs çıkmaz umarım
evet güzeldi bende öğlen dün verdiğim maviyi hemen iptal edip temu bakiyesine aktardım siyah çektim pro da gümrükte gelecek inşallah.

Hocam bozuk kısmına bir şey diyemem ama Mcu kısmı Olarak kesinlikle haksızsınız az araştırın hatta forumda bile yazdılar anlayanlar MCU %99 yeniden markaşmış yani yazdıkları Mcu doğru tek farkı üzerindeki isim farklı özellik vs. Aynı hocam üretim yeride aynı muhtemelen Çin'de bu yaygın A firması ürün üretiyor ama marka falan hiç bı şey basmıyor sonra B-C-D-E.... vs. Firmaları alıp üzerlerine kendi markalarını basıp Satıyorlar İster teknolojik bir cihaz olsun ister Plastik Bir şey olsun
MCU kısmını iadeyi almak için kullanıyorum amacım docku bozuk olan ürünü göndermekle uğraşmamak. Merak edenler olursa tam iade alırsam fareyi kullanmayacağım ağlamayın kenarda ayıp diye :)

2.4G için aldım zaten ben fareyi ihtiyacım yok ki başka türlü MM711 kullanırım memnumdum zaten o fareden.
yok yani bt de kullanılabiliyor mu tek sorun 2.4 ghz de kullanamamanız mı?

Valla bugün en son ben 370tlye vergisiz apex aldım :D şansıma bugünde bitmiş normalde beklicektim.

apexde ne sorunu çıktı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,234
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma
Geri