Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
sonunda bitmiş mouse .d güzel indirimdi

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
Manyetik şarj standı bozuk geldi ürün çok güzel de işte 2.4G kullanamadıktan sonra çöpe atsam yeri.
sizin şuan tek sorun 2.4 ghz de kullanamamak mı yoksa başka sorunlarda var mı?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kanka öyle olmuyor işte hem gönderdikleri ürünün mcu bilgisi yalan üstüne gönderdikleri ürün bozuk AliExpress olsa direkt tam iadeyi vermişti.
Hocam bozuk kısmına bir şey diyemem ama Mcu kısmı Olarak kesinlikle haksızsınız az araştırın hatta forumda bile yazdılar anlayanlar MCU %99 yeniden markaşmış yani yazdıkları Mcu doğru tek farkı üzerindeki isim farklı özellik vs. Aynı hocam üretim yeride aynı muhtemelen Çin'de bu yaygın A firması ürün üretiyor ama marka falan hiç bı şey basmıyor sonra B-C-D-E.... vs. Firmaları alıp üzerlerine kendi markalarını basıp Satıyorlar İster teknolojik bir cihaz olsun ister Plastik Bir şey olsun

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
Harbi güzel indirimdi bakalım gümrükten hızlı çıkarsa 2-3 gün sonra benim elime de ulaşacak apex o da bozuk dongle vs çıkmaz umarım
evet güzeldi bende öğlen dün verdiğim maviyi hemen iptal edip temu bakiyesine aktardım siyah çektim pro da gümrükte gelecek inşallah.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Yağız Berk Özel
Hocam bozuk kısmına bir şey diyemem ama Mcu kısmı Olarak kesinlikle haksızsınız az araştırın hatta forumda bile yazdılar anlayanlar MCU %99 yeniden markaşmış yani yazdıkları Mcu doğru tek farkı üzerindeki isim farklı özellik vs. Aynı hocam üretim yeride aynı muhtemelen Çin'de bu yaygın A firması ürün üretiyor ama marka falan hiç bı şey basmıyor sonra B-C-D-E.... vs. Firmaları alıp üzerlerine kendi markalarını basıp Satıyorlar İster teknolojik bir cihaz olsun ister Plastik Bir şey olsun
MCU kısmını iadeyi almak için kullanıyorum amacım docku bozuk olan ürünü göndermekle uğraşmamak. Merak edenler olursa tam iade alırsam fareyi kullanmayacağım ağlamayın kenarda ayıp diye :)

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
2.4G için aldım zaten ben fareyi ihtiyacım yok ki başka türlü MM711 kullanırım memnumdum zaten o fareden.
yok yani bt de kullanılabiliyor mu tek sorun 2.4 ghz de kullanamamanız mı?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Valla bugün en son ben 370tlye vergisiz apex aldım :D şansıma bugünde bitmiş normalde beklicektim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,083
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom