tahminimce minimum 1-2 sene zarar vermez belki daha fazla değer farkı çok yüksek değilElimde güç kablosu/adaptörü olmayan 19v 3.42a destekleyen bir monitör var. Bu monitöre 20v ve 3.42a üzerinde güç değerleri olan adaptör kullansam sıkıntı çıkartır mı?
1v fark bana da çok fazla zarar vermez gibi geldi ama bilemedimtahminimce minimum 1-2 sene zarar vermez belki daha fazla değer farkı çok yüksek değil
bende yanlış hatırlamıyorsam 2. monitöre 14v gerekiyor 12 takıyorum1v fark bana da çok fazla zarar vermez gibi geldi ama bilemedim
zaten akım korumalı priz kullanıyorum etkisi olur mu o 1v fazlayı dengelemede?bende yanlış hatırlamıyorsam 2. monitöre 14v gerekiyor 12 takıyorum
hocam emin olun çok uzun bir süre sorun yaratmıyacaktırzaten akım korumalı priz kullanıyorum etkisi olur mu o 1v fazlayı dengelemede?
önce bi yetkili servisi arayıp soracağım eğer orijinali yoksa bu adaptörü alıyorum o zaman hocam msi olduğu için girişi uyar diye düşünüyorumhocam emin olun çok uzun bir süre sorun yaratmıyacaktır
hocam arayın bi sorunönce bi yetkili servisi arayıp soracağım eğer orijinali yoksa bu adaptörü alıyorum o zaman hocam msi olduğu için girişi uyar diye düşünüyorum
şunu buldum sanırım 20v den daha mantıklı aynı satıcı zatenhocam arayın bi sorun
288tl den zarar gelmez hocam deneyinşunu buldum sanırım 20v den daha mantıklı aynı satıcı zaten
https://www.yenikablo.com/msi-monit...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber