Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
aynen öyle hocam ekstra olarak klavyenin ömrü garanti bitince tuşların sıkıntı çıkarmaya başladığı zamana kadar olur hem piyasada optik switch sayısı çok az ki asusun switchi bulunamaz bile hadi buldunuz diyelim lehimlemekle uğraşacaksınız falan uğraştırır yani hot swap pcb çok çok büyük artı en büyük artı denebilir klavyede hot swap olduğu için ve mekanik klavyelerde switch çeşidi çok fazla olduğu için istediğiniz fanteziyi uygulayabilirsiniz biraz zevk işi ama dediğim gibi klavyeyle lehim yapmamak ve switch bulma derdine düşmemek için mekanik hot swap bir klavye alınması çok büyük bir artı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten hocam şu an ajazz 820 max ile yazıyorum 1 tane beyaz aula f75 almıştım kalan parayı mousea gömdüm borca bile girdim daha param olsa siyahını da alırdım bedava fiyat gerçekten
Elimdeki klavyeler de fena değil, Bir tane Steelseries Apex Pro Wireless, Bir tane Asus Rog Falchion ve Bir tane de Rampage' Hydra R6 plus var. Sizce almaya değer mi yine de :ROFLMAO:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,191
İsim
yusuf ecer
Elimdeki klavyeler de fena değil, Bir tane Steelseries Apex Pro Wireless, Bir tane Asus Rog Falchion ve Bir tane de Rampage' Hydra R6 plus var. Sizce almaya değer mi yine de :ROFLMAO:
Apex pro wireless harici sat, bunu al:d

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
umut
Aslında lehim yapmak da yaramıyor çoğu klavyede. Çok hassas boardlar var led yanabiliyor board zarar görebiliyor ki olsa bile çok zahmetli. Bu klavye 2.5bandında bile önerdiğim bir klavyeydi şuanki fiyatı direkt keycaps fiyatı.
bozulması durumunda denemek için dedim hocam zahmetli olur yani çok uğraştırır ve dikkat gerektirir kısacası hot swap olmadığı için yapılamaz dadiyebiliriz. geçenlerde de inceleme videosunu görmüştüm beğenmiştim klavyeyi bi baktım temuda indirimle satılıyor çok şansa geldi valla

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
ben hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar sadece noktalama işaretleri falan biraz garip kalıyor onun dışında sorun yaşamadım alışılıyor hemen zaten switch bilgisi beyaz olan %90 ihtimalle leobog reaper switch siyah olan da aldığım duyumlara göre leobog reaper graywood v3

bence al geç hocam klavyenin değeri daha yüksek
Hocam o switchler hakkında fazla bilgim yok alınır mı şu an

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Bu o kadar iyi mi gerçekten ya Rog Falchion da çok beğenerek kullandığım bir klavyeydi. Diğerini hiç saymıyorum bile çekmecede duruyor :ROFLMAO:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,191
İsim
yusuf ecer
Bu o kadar iyi mi gerçekten ya Rog Falchion da çok beğenerek kullandığım bir klavyeydi. Diğerini hiç saymıyorum bile çekmecede duruyor :ROFLMAO:
Hocam klavyenin vergisiz, kargosuz fiyatı 70usd zaten. 300sayfa yazı olmasının sebebi de bu :D

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
umut
aralarında rampagein garibanlık seviyesi :D alınır hocam ya alabiliyorsanız bedava fiyat switchleri alide daha pahalıya geliyor kasası zaten ekstra pahalıdır aulanın alın hocam en kötü sergilersiniz yani

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Hocam klavyenin vergisiz, kargosuz fiyatı 70usd zaten. 300sayfa yazı olmasının sebebi de bu :D

aralarında rampagein garibanlık seviyesi :D alınır hocam ya alabiliyorsanız bedava fiyat switchleri alide daha pahalıya geliyor kasası zaten ekstra pahalıdır aulanın alın hocam en kötü sergilersiniz yani
Bu forum beni en sonunda batıracak :D adres kısmında Türkçe karakter olması sorun mu ? Sipariş geçeyim hemen :D

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
valla Toprak hocam bence kablosuz olması çok büyük avantaj ürün bedava fiyata geliyor gibi bir şey sadece kasası 1k dan çok daha fazladır bence bütçeniz varsa alın kenarda dursun ikisini de kullanırsınız klavyeye zamanla alışılır bence

bedavaa bu fiyata sadece switchleri aynı fiyata geliyor aliden
Bana değilde arkadaşa alıcam para atıyor onj bekliyom

Alınır mı klavye
Alınır bence 1000 liraya tertemiz ürün

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
+ olmayan hiç bir yanı yok. %100 klavyeler mazide kaldı, tüm tuşlar %75de de var zaten. Yazılımcı vs değilseniz %100ün hiç bir anlamı yok. Türkçe değil durumu da sadece üzerinde Türkçe yazmıyor, 1 sene üzerinde bilgisayar kullanan herhangi biri tuşlara bakıp yazmıyor zaten. Büyük enter olayı da ; ben de büyük entercıydım (iso layout) alışamam vs diyordum 3 gün aldı alışmam ve bu daha rahat kesinlikle. Sizin klavyenizin üstüne koyduğu şeyler ise ; switch kalitesi, hot swap pcb olması ( belki 3 ay belki 1 sene sonra ya çift basma ya ara sıra basmama sorunu yaşadığınızda) garanti destek olmazsa çöpe atıcaksınız o klavyeyi. Ama aula f75te 20tlye bi switch alıp devam ediceksiniz. Asusun tek iyi yanı gecikme süreleri ki o kadar da fark yok hissedilecek. Ayrıca aula f75 trimode (blueetoth, wireless ve kablolu kullanabiliyorsunuz). Şu zamanda steelseriesin manyetik switchli veya rog azoth tarzı (ki onun yerine neo70 falan alırım) bir klavye almadıkça böyle hot swap olmayan, cherry vari yay sesi veren klavye almak akıl işi değil maalesef.
Bu kavalye alınır mı yani

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
umut
gerçekten ss klavyeler çok pahalı ya apex pro manyetik switch değil mi ? 8.5k fiyata alınmaz bence daha düşük fiyata aynı seviyede ürünlerin bulunabileceğini düşünüyorum w75 veya atk rs7 alınabilir bence Türkiye içi olarak. bi tane de yanına aula f75 alırsın tamamdır bu iş

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Eyvallah teşekkür ederim
Ben teşekğr ederim

+ olmayan hiç bir yanı yok. %100 klavyeler mazide kaldı, tüm tuşlar %75de de var zaten. Yazılımcı vs değilseniz %100ün hiç bir anlamı yok. Türkçe değil durumu da sadece üzerinde Türkçe yazmıyor, 1 sene üzerinde bilgisayar kullanan herhangi biri tuşlara bakıp yazmıyor zaten. Büyük enter olayı da ; ben de büyük entercıydım (iso layout) alışamam vs diyordum 3 gün aldı alışmam ve bu daha rahat kesinlikle. Sizin klavyenizin üstüne koyduğu şeyler ise ; switch kalitesi, hot swap pcb olması ( belki 3 ay belki 1 sene sonra ya çift basma ya ara sıra basmama sorunu yaşadığınızda) garanti destek olmazsa çöpe atıcaksınız o klavyeyi. Ama aula f75te 20tlye bi switch alıp devam ediceksiniz. Asusun tek iyi yanı gecikme süreleri ki o kadar da fark yok hissedilecek. Ayrıca aula f75 trimode (blueetoth, wireless ve kablolu kullanabiliyorsunuz). Şu zamanda steelseriesin manyetik switchli veya rog azoth tarzı (ki onun yerine neo70 falan alırım) bir klavye almadıkça böyle hot swap olmayan, cherry vari yay sesi veren klavye almak akıl işi değil maalesef.
Bunun switch ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,080
Üyeler
163,940
Son üye
Suptuou
Top Bottom