Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut
Ayrı firmalarda kargo kodu oluştuysa farklı paketlerde geliyor zaten ordan bakabilirsiniz
evet haklısınız hocam ama aynı pakette geldiklerini söylemesi beni korkutan durum olmuştu işi garantiye almak için yazdım yoksa böyle bir durum olduğunu farklı firmalar gözüktüğünü desteğe söylesem bile aynı pakette geleceğini söylemişlerdi ben de burda işin sıkıntıya gireceğini düşünmeye başlamıştım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,377
İsim
yusuf ecer
Gümrük mevzusunu biliyor TEMU hepsini tek kargo yapmaz diye düşünüyorum.

Benim apex MNG klavye yi aras kargo alacak görünüyor
Bu şekilde sorun yok zaten hocam. Sorun şurda; 2 tane klavye aldınız diyelim. İkisi de gümrüğe aynı zamanda girdi ikisinin fiyatı toplamı tek sayılıyor. Yani ürün başı 30euro sınırı varken siz 31-32 euro bi ürünü gümrükten geçirmeye çalışıyor oluyorsunuz. Bu dediğim aynı satıcıdan alınan ürünlerde geçerli.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut
Bu şekilde sorun yok zaten hocam. Sorun şurda; 2 tane klavye aldınız diyelim. İkisi de gümrüğe aynı zamanda girdi ikisinin fiyatı toplamı tek sayılıyor. Yani ürün başı 30euro sınırı varken siz 31-32 euro bi ürünü gümrükten geçirmeye çalışıyor oluyorsunuz. Bu dediğim aynı satıcıdan alınan ürünlerde geçerli.
hocam aynı monitör ışığını almışız umarım güzel üründür fiyatı uygun diye aldım :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,377
İsim
yusuf ecer
hocam aynı monitör ışığını almışız umarım güzel üründür fiyatı uygun diye aldım :D
Monitör ışıklarına bi senedir bakıyorum ya alsam mı almasam mı diye %90 indirim görünce direkt aldım düşünmeden. Lazer operasyonu geçirdim gözlerim çabuk kuruyor şu son senelerde, daha çok onun için aldım çok işe yarıyor diyorlar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Halil Çalık
31 Ekimde aldım halen havaalanı deposuna taşıma halinde diyor sizde durum ne ?

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Doğukan
Monitör ışıklarına bi senedir bakıyorum ya alsam mı almasam mı diye %90 indirim görünce direkt aldım düşünmeden. Lazer operasyonu geçirdim gözlerim çabuk kuruyor şu son senelerde, daha çok onun için aldım çok işe yarıyor diyorlar :D
link gelir mi

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut
valla aynısı hocam ben de ajazz 159 pro eklerken sepete bi baktım indirim var 200 tl yazıyor attım sepete Türkiyede ortalama 2000 3000 tl arası fiyatları var burda çok ucuza satılıyor geçmiş olsun hocam ben de öyle duyum almıştım en azından monitörden gelen zararlı ışınları kestiğini gösteriyorlardı bu yüzden bile alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürün bu hocam ama indirimli fiyat olan herhangi birini alsanızda aynı işlevi görür heralde şansa ikimize de aynı ürün çıkmış benzeri ürünler daha uyguna bulunabilir

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,377
İsim
yusuf ecer
https://share.temu.com/mJ8nJwV2jIA
IMG_20241105_011038.jpg

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,377
İsim
yusuf ecer
valla aynısı hocam ben de ajazz 159 pro eklerken sepete bi baktım indirim var 200 tl yazıyor attım sepete Türkiyede ortalama 2000 3000 tl arası fiyatları var burda çok ucuza satılıyor geçmiş olsun hocam ben de öyle duyum almıştım en azından monitörden gelen zararlı ışınları kestiğini gösteriyorlardı bu yüzden bile alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürün bu hocam ama indirimli fiyat olan herhangi birini alsanızda aynı işlevi görür heralde şansa ikimize de aynı ürün çıkmış benzeri ürünler daha uyguna bulunabilir
Aynı ürünlere sürekli bakınca veya sepete koyunca onlara özel kampanya veriyor. Ya %90 indirim ya da bedava şeklinde.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut

Ekler

• Screenshot_20241105_011158_Temu~2.png
    Screenshot_20241105_011158_Temu~2.png
    84.1 KB · Hit: 45

lOxOl