Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Aras Şimşek
beklicez sanırım başka yapacak bir şey yok bir de siz deneyin şansınızı ama ben 3 gündür deniyorum ayrılmıyorlar hocam yok verimlilik yok daha hızlı gelmesi yok daha uyguna gelmesi falan diye diye 3 gün geçti ama sorun olmayacağını söylüyorlar sizde kanıt olarak sorun olmayacağının mesajını alın hocam ilerde işinize yarar bence sorun çıkmayacağını söylemelerine rağmen gümrükte takılırsa destek açarsınız bence üst yetkililere iletirsiniz durumu kanıtlarıyla birlikte
hocam kafayi yicem umarım gelir ayrı ayrı sipariş hepsi ama

yabuctas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yakup
valla ben de çektim beyazından, müşteri hizmetleri kod vermedi bir türlü zorla yüzde 20 kod alabildim. yanına bir tane de tablet kalemi ekleyip aldım sipariş kısmında eklediklerimin bir kısmını sildim.

açıkçası iki klavye alcaktım fakat izin vermedi siyah ve beyaz almama bir türlü yolunu bulamadım bunun bir yöntemi var mı ?
ödeme kısmında iki tane ekleyebiliyordum ama iki tane beyaz almak istemedim haliyle.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,205
İsim
yusuf ecer
Hadi bitsin artık yav gördükçe alıyom sağa sola bi tane.....

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,205
İsim
yusuf ecer
bence de sorun olmaz gibi ya
1070tlyi aşıyor ise, aynı anda gümrüğe geliyorsa kesinkikle takılıyor. Aynı satıcıdan tek tc ile toplamı 30euro üstü ürün alırsan gg.

Darkseed32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Volkan çabuk
1070tlyi aşıyor ise, aynı anda gümrüğe geliyorsa kesinkikle takılıyor. Aynı satıcıdan tek tc ile toplamı 30euro üstü ürün alırsan gg.
Kanki ben 3 gün once klavye aldım şuan taşıma da gözüküyor az evvel yine aynı üründen aldım 2 siparişte aynı hesaptan alındı ve 30 Euro sinirini geçmiyor herhangi bir takilma olurmu gümrükte

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,205
İsim
yusuf ecer
Kanki ben 3 gün once klavye aldım şuan taşıma da gözüküyor az evvel yine aynı üründen aldım 2 siparişte aynı hesaptan alındı ve 30 Euro sinirini geçmiyor herhangi bir takilma olurmu gümrükte
İlki kargodaysa gümrükte denk gelmez araya zaman koyarsan sıkıntı olmuyor. İki ürün 30euro sınırını aşıyor.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
umarım kesin bilgi değildir kesinse çok sıkıntılı olcak çünkü kalacak üçümüzün paketi de neyse temudan bir şekilde halletmeye çalışırız hocam ben tek paket olsun demedim sonuçta yani aynı satıcı falanda değiller umarım paket içeriğindeki ürünlere sipariş sipariş bakıyorlardır

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
umarım kesin bilgi değildir kesinse çok sıkıntılı olcak çünkü kalacak üçümüzün paketi de neyse temudan bir şekilde halletmeye çalışırız hocam ben tek paket olsun demedim sonuçta yani aynı satıcı falanda değiller umarım paket içeriğindeki ürünlere sipariş sipariş bakıyorlardır
valla hocam 3 gün arayla söyledim paketler ayrı ayrı çıktı biri havalimanın uçağı bekliyor öteki daha havalimanına gitmedi fln temsilcilerde sorun olmaz diyor gümrükte kalırsa bir şekilde paramı geri isterim :D

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Apex ve bu klavye yi aldım birisi depodan daha yeni alındı ve diğeri havalimanında bakalım ne olacak gümrükte

Top Bottom