Neler Yeni

Öneri Monitörleri seçtim, Hangi monitörü almalıyım?

onixus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur
Bütçe
4000
Selamlar. 4000 TL bütçem ile kasım ayı indirimlerinden faydalanarak alabileceğim monitörleri derledim fakat hangisini almalıyım tam olarak karar veremedim, bütçem yeterli değil biliyorum. Tek seferlik alıp bir daha uzun bir süre almayı planlamıyorum. Hangisini almalıyım?

Ayrıca tablodaki 2.sıradaki ürün ile 7.sıradaki ürün aynı olduğunu sadece farklı satıcı ve fiyat farkı sebebiyle görmeniz için ekledim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-07 160737.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-07 160737.png
    72.7 KB · Hit: 10

Shourd

80+ Gold
Selamlar. 4000 TL bütçem ile kasım ayı indirimlerinden faydalanarak alabileceğim monitörleri derledim fakat hangisini almalıyım tam olarak karar veremedim, bütçem yeterli değil biliyorum. Tek seferlik alıp bir daha uzun bir süre almayı planlamıyorum. Hangisini almalıyım?

Ayrıca tablodaki 2.sıradaki ürün ile 7.sıradaki ürün aynı olduğunu sadece farklı satıcı ve fiyat farkı sebebiyle görmeniz için ekledim.
atıklarınızda 1. veya 3.yü öneririm

Shourd

80+ Gold

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,185
İsim
Necati

onixus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 nasıl hocam sipariş verdim büyük ihtimal yarın veyahut cumartesi günü geliyor
Teşekkürler. neye göre aldığını biraz açıklar mısın? Sizce diğer ürünlerden bariz farkı fiyat dışında nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler. neye göre seçtiğini biraz açıklar mısın? Sizce diğer ürünlerden bariz farkı fiyat dışında nedir?

Tyne06exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
kaan arbaşı
5 nasıl hocam sipariş verdim büyük ihtimal yarın veyahut cumartesi günü geli
Teşekkürler. neye göre aldığını biraz açıklar mısın? Sizce diğer ürünlerden bariz farkı fiyat dışında nedir?
Ben gigabyte 254f2 alıcaktım arkadaşım bana MSI MAG 256 f monitörünü önerdi bende biraz araştırdım bir sorun yasayanı görmedim bende almaya karar verdim.Yoksa kötü mü kötüyse iade ediyim

onixus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur
Ben gigabyte 254f2 alıcaktım arkadaşım bana MSI MAG 256 f monitörünü önerdi bende biraz araştırdım bir sorun yasayanı görmedim bende almaya karar verdim.Yoksa kötü mü kötüyse iade ediyim
Hiç bilgim yok hocam, bakmadım bile yanlış bilgi vermek istemem.

Top Bottom