Volkan Bilir
80+
çok göreceli bi durum bazı ürünleri iyiyken bazılarında batırıyorlarBen ne zaman rampage alsam pişman oluyorum o yüzden uzak duruyorum
tükendi kod çoktan
Hydra r6 vardı mesela onunla birlikte bi mouse almıştım berbattı ikisdeçok göreceli bi durum bazı ürünleri iyiyken bazılarında batırıyorlar
daha iyi ürün çıkardığını görmedim hep adam kazıklama işindelerçok göreceli bi durum bazı ürünleri iyiyken bazılarında batırıyorlar
yıllardır ciddli olarak hydra r6 almayı hayal ediyorum paramda var ama neden almıyorum bilmiyorum ama bunu duymak üzdü aslında rampagenin en iyilerinden biridirHydra r6 vardı mesela onunla birlikte bi mouse almıştım berbattı ikisde
aga yaşadığım sorun şu şekilde;yıllardır ciddli olarak hydra r6 almayı hayal ediyorum paramda var ama neden almıyorum bilmiyorum ama bunu duymak üzdü aslında rampagenin en iyilerinden biridir
bu tip kulaklıklarda konforun K si yok kafa bandı ztn hak getire ağırlığı desen ayrı
aslında temizlik kısmı tüm klavyelerde aynı ama benim rampage ultimateyi direk yikayabiliyorum orası güzel bir özellikaga yaşadığım sorun şu şekilde;
klavyede tuşa basıyorum tuş yerinden fırlıyor. bazı kısımların rgb si değişmiyor.
temizlik için tuşları çıkarmak zulüm.
ap ayrı bi yay sesi var o kadar yüksek ki...
bence rampage in tepe klavyelerinden biri herşeyi çok hoşuma gitti ama yazdıklarım ciddi manada olumsuzluk yaşattı.
Kral ikinizde haklısınız ancak bazi nadir ürünleri harbi cok sağlam mesela abdullah abinin son videolarındaki f/p mouse bak bidaha iyi ürün çıkardığını görmedim hep adam kazıklama işindeler
Kral ikinizde haklısınız ancak bazi nadir ürünleri harbi cok sağlam mesela abdullah abinin son videolarındaki f/p mouse bak bi
Bu dediğin şeyi bende aldım ama her saniye alınacak bir fırsat değil bu dostum.Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, Ä°htiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
kanka bu varken kim niye onu alsın allah aşkına nesi iyi