I indirimcanavarii 80+ Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 218 7 Kasım 2024 #14 MuhammedKazan yazmış: Bu dediğin şeyi bende aldım ama her saniye alınacak bir fırsat değil bu dostum. Devamı için tıklayın... tamam ama şuan var ayrıca o mouse yine alınmaz dareu daha ucuza satılmıştı
MuhammedKazan yazmış: Bu dediğin şeyi bende aldım ama her saniye alınacak bir fırsat değil bu dostum. Devamı için tıklayın... tamam ama şuan var ayrıca o mouse yine alınmaz dareu daha ucuza satılmıştı
Luxier 80+ Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 139 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Mehmet K 8 Kasım 2024 #15 indirimcanavarii yazmış: daha iyi ürün çıkardığını görmedim hep adam kazıklama işindeler Devamı için tıklayın... rampage fury x var ilk çıktığından beri kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok hem kulaklık hem hoporlör niyetine çok iyi iş görüyor pedleri aşınmasına rağmen rahatsız etmiyor.
indirimcanavarii yazmış: daha iyi ürün çıkardığını görmedim hep adam kazıklama işindeler Devamı için tıklayın... rampage fury x var ilk çıktığından beri kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok hem kulaklık hem hoporlör niyetine çok iyi iş görüyor pedleri aşınmasına rağmen rahatsız etmiyor.