Teykage
80+ Silver
Dahası
%0.1 verseler kafi.Hocam büyük düşün biraz, yüzdelik kar payı gibi.
%0.1 verseler kafi.Hocam büyük düşün biraz, yüzdelik kar payı gibi.
evet , ben de öyle yaparım diye düşündüm ama yine de yedek switch alayım diyorum.5 pinliydi galiba hocam bu, 3ler ile de uyumludur. Switch konusunda sıkıntı yaşamazsın merak etme. Ben bi switch bozulursa pek kullanmadığım tuşlar ile yer değişikliği yapıyorum genelde, W ile F11 gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ölücülük seviyesi her seferinde hayrete düşürüyor.
3-5 pin switchlerin çoğu olur yani dediğiniz switch markaları da olur.evet , ben de öyle yaparım diye düşündüm ama yine de yedek switch alayım diyorum.
gateron, outemu ve leobog gibi bir şeyler var.
bunların hepsi uyar mı ? onu marak ettim
pek anlamıyorum da kusura bakmayın.
peki temu üzerinden alabileceğim , fiyatı uygun bir ürün önerebilir misiniz?3-5 pin switchlerin çoğu olur yani dediğiniz switch markaları da olur.
Uyar hocam %99. Ktt kang v3 white switch öneriliyordu aliexpress üzerinden.evet , ben de öyle yaparım diye düşündüm ama yine de yedek switch alayım diyorum.
gateron, outemu ve leobog gibi bir şeyler var.
bunların hepsi uyar mı ? onu marak ettim
pek anlamıyorum da kusura bakmayın.
İçinde 4 yedek daha var.switch bozulursa buna nasıl yeni switch buluruz, hepsi uyar mı?
inşallah yapar bizim insanımız bişey haketmiyor.Allah affetsin sorunsuz ürünün iadesini almaya çalışanları anlamıyorum onlar yüzünden Temu düzenleme yapacak hiçbir şey alamayacağız.
evet, ben bazı videolarda 2 switch gördüm. evde küçük çocuk var, o yüzden biraz yedek bulundurayım istiyoru. ama anlamadığım için de sadece bakıyorum. en azından bir link paylaşılsa ortalama fiyattan 10/15 adet falan yedek bulundursam diye düşündüm.İçinde 4 yedek daha var.
ÇıkarmazBen 2.yi aldım da vergi hariç ikisine 836 ödedim vergi dahil 1400 küsür tuttu. Gümrükte sorun çıkarmaz değil mi? Vergisiz fiyata bakılıyor diye biliyorum.
Iki klavyeye nasil 836tl odedinizBen 2.yi aldım da vergi hariç ikisine 836 ödedim vergi dahil 1400 küsür tuttu. Gümrükte sorun çıkarmaz değil mi? Vergisiz fiyata bakılıyor diye biliyorum.