Slaxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
ses olarak f75 bence siyah olanını aldımZevke göre değişir şahsi görüşüm eşit ya da çok yakın seviyedeler.
ses olarak f75 bence siyah olanını aldımZevke göre değişir şahsi görüşüm eşit ya da çok yakın seviyedeler.
Doğru ses olarak bence de F75 daha siyahının sesi çok tatlı geliyor.ses olarak f75 bence siyah olanını aldım
evet inşallah beğenirim bide ö,ç,ş,i,ğ,ü, fln olsaydı yazı olarak iyi olurduDoğru ses olarak bence de F75 daha siyahının sesi çok tatlı geliyor.
Valla ben alıştım hocam Nordic/UK/US/TR layout kullanmaya hepsini karışık kullanıyorumevet inşallah beğenirim bide ö,ç,ş,i,ğ,ü, fln olsaydı yazı olarak iyi olurdu
oğlum hak olmayan işler yapmayın. kendi kendinizede hak vermeye çalışmayın yok ben pahalı aldım o ucuz aldı falan.Arkadaşlar Allah affetsin yanlışlıkla F75'in tam iadesini aldım ben kısmi iade verirler diyordumneyse en azından Aj159 Pro'yu iade etmem iyi oldu 400 TL'ye sadece kablolu ve Bluetooth modlu Aj159 Pro almış oldum sağlık olsun.
evet oda doğruValla ben alıştım hocam Nordic/UK/US/TR layout kullanmaya hepsini karışık kullanıyorumnasıl olsa bastığınız yer Türkçe klavyeye göre çıkıyor.
Kar etmedim dock bozuk Aj159 Pro'yu anca o fiyata alırsın fareyi kullanmayacağım zaten ayda yılda bir bilgisayarı açan abime hediye edeceğim kablolu kullansın üstüne F75'e iade istemedim onlar verdi direkt herhalde hakkım oymuş ne bileyim.oğlum hak olmayan işler yapmayın. kendi kendinizede hak vermeye çalışmayın yok ben pahalı aldım o ucuz aldı falan.
kar ettim sanırsınız onun parası çıkar elbet.
bozuksa iade edersin ücretsiz iade alıyolar zaten gönderirsin parasını alırsın kendi kafanızdan hüküm vermeyin bence.Kar etmedim dock bozuk Aj159 Pro'yu anca o fiyata alırsın fareyi kullanmayacağım zaten ayda yılda bir bilgisayarı açan abime hediye edeceğim kablolu kullansın.
yuksek ıhtımal cumartesı yada pazartesı elımde oluragalar yok mu şu klavyenin siyahı eline ulaşan ya
Allah affetsin sorunsuz ürünün iadesini almaya çalışanları anlamıyorum onlar yüzünden Temu düzenleme yapacak hiçbir şey alamayacağız.bozuksa iade edersin ücretsiz iade alıyolar zaten gönderirsin parasını alırsın kendi kafanızdan hüküm vermeyin bence.
he firma iade almadımı o zaman deneyebilirisn. yanlıs anlama çok yapıyorlar geçen bi tanesi daha eline ulaşmayan ürüne tam para iadesi almış yazık valla.
acılmıyoroopss
yanlıs link bromacılmıyor