Neler Yeni

🔥İndirim AKILLI 2L EVCİL HAYVAN BESLEYİCİ 377 TL 🔥🔥

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,077
İsim
Emir
Birden fazla parça alınca geçmez diyorlar. Bu da 10'lu olunca geçmez mi acaba dedim.
Geçer.Onu demelerinin sebebi gümrükte ki çalışan aynı parçaları aynı renkte görürse satar mantığıyla bırakıyor.Biraz gümrük çalışanına bağlı fakat bunu satma olasılığını düşünmezler

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aynı anda aldık
Mesaj otomatik birleştirildi:

mama doldurmaktan bıkmıştım bide kedim obez oldu öğün yapmayı düşünüyordum iyi oldu

Yaşına göre günde verilmesi gereken miktar bellidir aslında. Örneğin ben Hill's kullanıyorum. Yazıyor arkasında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Teknoloji, Tamir
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter
ertugrulboyaci
Arkadaşta yazmış zaten kedilerde sağlık sorununa yol açıyor. Bizim bir akrabanın kediside o mama yüzünden idrar yolunda sorun yaşadı ameliyat falan oldu.

ürün güzele benziyor kare olanı olsaydı daha bi severdim ama sıkıntı yok. aldık bakalım nasıl bişey çıkacak. kedimde maması düzensiz veriliyor bunla düzene girer belki. evde yokken vsde iyi olur gibi.
bu arada mamaya dikkat edin arkadaşlar kedinizi seviyorsanız enjoy vs vermeyin. ben vet tavsiyesiyle kısır 6 yaş kedime hills veriyorum memnunum. toplu alınca kilosu 250 civarına vs geliyor zzaten. 10 kilo alıyorum bi beş ay gidiyor.

kötü diyemeyizde besinleri dengesiz. özellikle kısır kedilerde sıkıntı yapıyo sindirimde böbrekte idrar yolunca sıkıntı çıktı benim kedimde.
2 Yıldır kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadık bu söylediklerinizi mama ile ilişkilendiren tam olarak nedir ? Her mama hakkında bir şeyler söyleniyor, bir dönem royal canin içinde kedileri bağımlı yaptığını obez yaptığını falan söylüyorlardı. O sebeple açıklama şansınız olursa bilgilenmiş oluruz, şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uğurcan
500 liraya nasil denk geliyor biz alıyoruz 700 lira oluyor.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ömür AYCIL
2 Yıldır kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadık bu söylediklerinizi mama ile ilişkilendiren tam olarak nedir ? Her mama hakkında bir şeyler söyleniyor, bir dönem royal canin içinde kedileri bağımlı yaptığını obez yaptığını falan söylüyorlardı. O sebeple açıklama şansınız olursa bilgilenmiş oluruz, şimdiden teşekkürler.
2 yilda kotu mama belirtileri hemen gozukmez ama ileride ciddi sikintilar dogurur alacaginiz en kotu mama bonacibo olsun onerim fp olarak brit care ve spectrum mama karsilastirmalari ve bilgilendirme icin youtube da volipet kanalina goz atip ilgili videolarini izlerseniz yeterli bilgiye sahip olursunuz

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben sürekli dolu tutuyodum kabı aç kalır diye
Hocam kabı dolu tut da, günlük verilmesi gereken miktar kadar doldur. Örneğin günlük 100 Gr verilmesi gerekiyor. Sabahtan 100 Gr koy. Benim oğlan 4 aylık. 75 Gr mama koymam lazım. Sabah 50 Gr koydum. Akşam geldiğimde 20-25 Gr daha eklerim. Daha az da olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Teknoloji, Tamir
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter
ertugrulboyaci
2 yilda kotu mama belirtileri hemen gozukmez ama ileride ciddi sikintilar dogurur alacaginiz en kotu mama bonacibo olsun onerim fp olarak brit care ve spectrum mama karsilastirmalari ve bilgilendirme icin youtube da volipet kanalina goz atip ilgili videolarini izlerseniz yeterli bilgiye sahip olursunuz
bilgilendirme için teşekkürler

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
o ne hocam enjoy mama alıyorum
dostum kedinin sağlığı için kısırlaştırılmış yani sterilised diye geçiyo bu attıgım linkteki mamalardan artık hep vermen lazım cünkü bu mamalar düşük yağlı kalorili diyet mamalardır,bütcen ne kadar? bütcen yetiyosa pro plan veya nd markasını öneririm yada bütcene uygun aşağıdakilerden birini almalısın yoksa kedin obez olur

pcmasterrace

80+ Bronze
dostum kedinin sağlığı için kısırlaştırılmış yani sterilised diye geçiyo bu attıgım linkteki mamalardan artık hep vermen lazım cünkü bu mamalar düşük yağlı kalorili diyet mamalardır,bütcen ne kadar? bütcen yetiyosa pro plan veya nd markasını öneririm yada bütcene uygun aşağıdakilerden birini almalısın yoksa kedin obez olur

ben cok kediye bakıyorum bahcedede sokak kedileri geliyor yemek istiyorlar ayda 2000 cıkar maks

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
benim kedim british long hair cinsi bana 3 aylıkken geldi geldiginden beri N&D tavuklu narlı mamasını verdim hep kısırlaştırdıktan sonra ise aynı mamanın kısırlaştırılmış sterilised versiyonuna geçtim 3 yıldır hep aynı mamayı yiyo 5kg suan boyuna göre kilosu ideal mama kabınıda hep dolu tutarım mamaya saldıran bi hayvan degil sadece acıktıgında yiyo

ben cok kediye bakıyorum bahcedede sokak kedileri geliyor yemek istiyorlar ayda 2000 cıkar maks
ben kendi ev kedin sandım dostum ozaman yapcak bisey yok dedigim mamalar fiyat olarak pahalı sokaktakileri bu mamalarla beslersen sende sokağa düşersin :D

pcmasterrace

80+ Bronze
benim kedim british long hair cinsi bana 3 aylıkken geldi geldiginden beri N&D tavuklu narlı mamasını verdim hep kısırlaştırdıktan sonra ise aynı mamanın kısırlaştırılmış sterilised versiyonuna geçtim 3 yıldır hep aynı mamayı yiyo 5kg suan boyuna göre kilosu ideal mama kabınıda hep dolu tutarım mamaya saldıran bi hayvan degil sadece acıktıgında yiyo

ben kendi ev kedin sandım dostum ozaman yapcak bisey yok dedigim mamalar fiyat olarak pahalı sokaktakileri bu mamalarla beslersen sende sokağa düşersin :D
evimde de var knk 2 tane onlara bundan alayım o zaman

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
bütcene yakın bu ürünü buldum dostum birazdaha fiyatı arttırabilirsen bunu verebilirsin daha sağlıklı olur

evimde de var knk 2 tane onlara bundan alayım o zaman
evindekiler kısırlaştırılmış kedilermi kaç yaşındalar cinsleri ne?

Top Bottom