Neler Yeni

Espor 4070TIS Görüntü Gelmiyor

lil kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mirza Ahmet
Steam
M1RZ4
Dostum aynı sorunu ben de yaşıyorum çözebildim mi?

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yasar Dalgan
Benim sistemi ilk açışımda böyleydi hocam, yani adamlardan geldiği halinde açamadım.
Bios ayarlarını göremedim bile...
Bilemedim ki, Bios komple gider sıkıntı yaşarsak sonra,
Müşteri temsilcisine durumu anlatana kadar çözüm önerilerinize açığım.
Haydaaa hocam yapma ben iptal ettim sistemi @Filozof Balina

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yasar Dalgan
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Erdem
abartma dostum her sıstemde cıkmaz o sorun aldıgı yerı arasın sorununu cozerler
3 kişi pc açılmıyor demiş hepsi de mi yanlış yapıyor ? @Ps4cü35 ile kaç gündür konuşuyorum iki gün önce sipariş etti bugün arayıp 56k istemişler üstüne daha kötü işlemci veriyorlar böyle saçmalık mı olur ben dün 53k ya alacaktım zam geldi almadım allahtan almamışım

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yasar Dalgan
3 kişi pc açılmıyor demiş hepsi de mi yanlış yapıyor ? @Ps4cü35 ile kaç gündür konuşuyorum iki gün önce sipariş etti bugün arayıp 56k istemişler üstüne daha kötü işlemci veriyorlar böyle saçmalık mı olur ben dün 53k ya alacaktım zam geldi almadım allahtan almamışım
2-3 günde köpek gibi saldırdı milletmondan böyle fiyat yükseldi stok yok çekiyorlar

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yasar Dalgan
Merhaba arkadaşlar

Bugün elime ulaşan Gaming.gen / Espor 4070TIS sisteminin ekran kartını ve soğutucusunu (harici aldığım Frost Commander'i) monte ettim.
Elimde bulunan 2 adet kasa fanını takmak haricinde sisteme müdahale etmedim.
Bilgisayarı başlattığımda ekrana görüntü alamıyorum.
Kasayı monitöre HDMI ile bağlamam gerekiyordu, 23" HP 1080p monitörüm vardı, iki farklı HDMI ile (monitörün kendi HDMI kabloları değil yalnız) denedim, görüntü yok.
2 ve 4 nolu slotlara ram takılı geldi, sadece 2 kalacak şekilde denedim, değişiklik olmadı.
Ne yapmamı önerirsiniz?

Alıntıyı görüntüle
Çözebildin mi usta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum aynı sorunu ben de yaşıyorum çözebildim mi?
Ağa çözebildiniz mi

Gurkanpiro

80+ Gold
3 kişide olmus sorun gıtsenız o cok guvendıgınız fırmalardada cıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Erdem
3 kişide olmus sorun gıtsenız o cok guvendıgınız fırmalardada cıkar
Kafanda ne kurdun ya da ne yaşıyorsun bilmiyorum ama ilk defa masaüstü alacağım bu firmaların çoğunu ilk defa duydum, 54k para verip alacağım sistem hakkında 3 kişi sorun yasamis birisinden ise arayıp fazla para istemişler ben parayı sokaktan bulmadım çalışıp biriktirdim.

Gurkanpiro

80+ Gold
Kafanda ne kurdun ya da ne yaşıyorsun bilmiyorum ama ilk defa masaüstü alacağım bu firmaların çoğunu ilk defa duydum, 54k para verip alacağım sistem hakkında 3 kişi sorun yasamis birisinden ise arayıp fazla para istemişler ben parayı sokaktan bulmadım çalışıp biriktirdim.
kafamda felan kurmadım dostum bu markalar yıllardır pıyasada ıtopyadı vatandır felan fıstan onlarda bıle ılla sıstemde sıstemınde sorun cıkar o olayda stokla alakalıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,208
Üyeler
160,048
Son üye
cris7
Top Bottom