Hocam sen de yeni almıştın değil mi ? Hepinizde mi aynı sorun var öyleyse almayacağım.Dostum aynı sorunu ben de yaşıyorum çözebildim mi?
Haydaaa hocam yapma ben iptal ettim sistemi @Filozof BalinaBenim sistemi ilk açışımda böyleydi hocam, yani adamlardan geldiği halinde açamadım.
Bios ayarlarını göremedim bile...
Bilemedim ki, Bios komple gider sıkıntı yaşarsak sonra,
Müşteri temsilcisine durumu anlatana kadar çözüm önerilerinize açığım.
Arkadaş iki günce aldı bugün 7500F işlemci vericez ve 56k istiyoruz demişler benim gibi düşünen varsa uzak dursun millete de bozuk pc yollamışlar.Haydaaa hocam yapma ben iptal ettim sistemi @Filozof Balina
Para hesaptan cekılmesıne rağmen para istiyorlar ek iptal ettimArkadaş iki günce aldı bugün 7500F işlemci vericez ve 56k istiyoruz demişler benim gibi düşünen varsa uzak dursun millete de bozuk pc yollamışlar.
Geri gönderildi paraPara hesaptan cekılmesıne rağmen para istiyorlar ek iptal ettim
abartma dostum her sıstemde cıkmaz o sorun aldıgı yerı arasın sorununu cozerlerArkadaş iki günce aldı bugün 7500F işlemci vericez ve 56k istiyoruz demişler benim gibi düşünen varsa uzak dursun millete de bozuk pc yollamışlar.
3 kişi pc açılmıyor demiş hepsi de mi yanlış yapıyor ? @Ps4cü35 ile kaç gündür konuşuyorum iki gün önce sipariş etti bugün arayıp 56k istemişler üstüne daha kötü işlemci veriyorlar böyle saçmalık mı olur ben dün 53k ya alacaktım zam geldi almadım allahtan almamışımabartma dostum her sıstemde cıkmaz o sorun aldıgı yerı arasın sorununu cozerler
2-3 günde köpek gibi saldırdı milletmondan böyle fiyat yükseldi stok yok çekiyorlar3 kişi pc açılmıyor demiş hepsi de mi yanlış yapıyor ? @Ps4cü35 ile kaç gündür konuşuyorum iki gün önce sipariş etti bugün arayıp 56k istemişler üstüne daha kötü işlemci veriyorlar böyle saçmalık mı olur ben dün 53k ya alacaktım zam geldi almadım allahtan almamışım
Çözebildin mi ustaMerhaba arkadaşlar
Bugün elime ulaşan Gaming.gen / Espor 4070TIS sisteminin ekran kartını ve soğutucusunu (harici aldığım Frost Commander'i) monte ettim.
Elimde bulunan 2 adet kasa fanını takmak haricinde sisteme müdahale etmedim.
Bilgisayarı başlattığımda ekrana görüntü alamıyorum.
Kasayı monitöre HDMI ile bağlamam gerekiyordu, 23" HP 1080p monitörüm vardı, iki farklı HDMI ile (monitörün kendi HDMI kabloları değil yalnız) denedim, görüntü yok.
2 ve 4 nolu slotlara ram takılı geldi, sadece 2 kalacak şekilde denedim, değişiklik olmadı.
Ne yapmamı önerirsiniz?
Alıntıyı görüntüle
Ağa çözebildiniz miDostum aynı sorunu ben de yaşıyorum çözebildim mi?
3 kişide olmus sorun gıtsenız o cok guvendıgınız fırmalardada cıkar3 kişi pc açılmıyor demiş hepsi de mi yanlış yapıyor ? @Ps4cü35 ile kaç gündür konuşuyorum iki gün önce sipariş etti bugün arayıp 56k istemişler üstüne daha kötü işlemci veriyorlar böyle saçmalık mı olur ben dün 53k ya alacaktım zam geldi almadım allahtan almamışım
Kafanda ne kurdun ya da ne yaşıyorsun bilmiyorum ama ilk defa masaüstü alacağım bu firmaların çoğunu ilk defa duydum, 54k para verip alacağım sistem hakkında 3 kişi sorun yasamis birisinden ise arayıp fazla para istemişler ben parayı sokaktan bulmadım çalışıp biriktirdim.3 kişide olmus sorun gıtsenız o cok guvendıgınız fırmalardada cıkar
kafamda felan kurmadım dostum bu markalar yıllardır pıyasada ıtopyadı vatandır felan fıstan onlarda bıle ılla sıstemde sıstemınde sorun cıkar o olayda stokla alakalıdırKafanda ne kurdun ya da ne yaşıyorsun bilmiyorum ama ilk defa masaüstü alacağım bu firmaların çoğunu ilk defa duydum, 54k para verip alacağım sistem hakkında 3 kişi sorun yasamis birisinden ise arayıp fazla para istemişler ben parayı sokaktan bulmadım çalışıp biriktirdim.