Bilmiyorum hocam ya ayarı var yada sizin tekerlek arızalı olabilirben de hiç bir şey olmuyor nasıl kullanıcam onu
Bilmiyorum hocam ya ayarı var yada sizin tekerlek arızalı olabilirben de hiç bir şey olmuyor nasıl kullanıcam onu
Forumda hiç görmedik siz nereden gördünüz?TEkerlek bozuk gelen var bayagi insan , bunlar yuksek ihtimalle iade olunan ürühler ondan ucuz bu kadar
Nasıl görmediniz hocam çok fazla varForumda hiç görmedik siz nereden gördünüz?
Bi tayfa vurdumduymazi oynuyor çözemedim hala niye oldugunuNasıl görmediniz hocam çok fazla var
Konu uzun hocam belki ondandır ben başından beri takip ediyorumBi tayfa vurdumduymazi oynuyor çözemedim hala niye oldugunu
yüz yıl da geçse göz kırpma emojisiyle klavyeden racon kesenlere kahkahayı basarım heralde yaAhahdsadha 2 hesabımda da %20 var diyor tipe bak. Olum madem kuponun varsa neden hala kupon için yalvarıyorsun adamlara? bir de gelmiş burada veryansın ediyor yok anlamıyorlar, yok 1 lafı 10 kere anlatıyorum siz harbi normal değilsiniz.
Yazdıklarını okuyan herkes art niyetli olduğunu rahatlıkla anlayabilir. Elin hintlisine bile kendinizi rezil etmeye devam edin aferin.
Bu arada yolda görsen abbbee abbeee diye dilinin dolanacağı adamlara burada farklı benzetmeler yapma
Sana instagram profilimi de özelden atıyorum oradan yaz bana, yakınsak bu söylediklerini yüz yüze de duymak isterim senden, tabi yüz yüze söylemeye cesaretin varsa.
Kişisel algilama kralKonu uzun hocam belki ondandır ben başından beri takip ediyorum
Yok yok hocam ben takip ettiğim için biliyorum manasında söyledim onu bazılarının bilmemesi normal kaç sayfa konu olmuşKişisel algilama kral
çevirince ya rgbleri kısıp açar ya da sesi eğer rgbyi kısıp açıyorsa tekerleğe basılı tut 5 10 saniye ses kısma açmaya geçer ordan anlarsın benim 2 klavyeden birinin knobu bozuk geldi meselatekerleğin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız
bozuk benim de söyledim müşteri temsilcisineçevirince ya rgbleri kısıp açar ya da sesi eğer rgbyi kısıp açıyorsa tekerleğe basılı tut 5 10 saniye ses kısma açmaya geçer ordan anlarsın benim 2 klavyeden birinin knobu bozuk geldi mesela
fn ve w tuşuna basın bi kere o da olmazsa fn ve esc tuşuna basılı tutup ondan sonra deneyinbozuk benim de söyledim müşteri temsilcisine