Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Spectre_zz

80+ Bronze
TEkerlek bozuk gelen var bayagi insan , bunlar yuksek ihtimalle iade olunan ürühler ondan ucuz bu kadar

hamzaersoy

80+ Bronze
Ahahdsadha 2 hesabımda da %20 var diyor tipe bak. Olum madem kuponun varsa neden hala kupon için yalvarıyorsun adamlara? bir de gelmiş burada veryansın ediyor yok anlamıyorlar, yok 1 lafı 10 kere anlatıyorum siz harbi normal değilsiniz.

Yazdıklarını okuyan herkes art niyetli olduğunu rahatlıkla anlayabilir. Elin hintlisine bile kendinizi rezil etmeye devam edin aferin.

Bu arada yolda görsen abbbee abbeee diye dilinin dolanacağı adamlara burada farklı benzetmeler yapma 😉

Sana instagram profilimi de özelden atıyorum oradan yaz bana, yakınsak bu söylediklerini yüz yüze de duymak isterim senden, tabi yüz yüze söylemeye cesaretin varsa.
yüz yıl da geçse göz kırpma emojisiyle klavyeden racon kesenlere kahkahayı basarım heralde ya

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
tekerleğin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Doğukan
tekerleğin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız
çevirince ya rgbleri kısıp açar ya da sesi eğer rgbyi kısıp açıyorsa tekerleğe basılı tut 5 10 saniye ses kısma açmaya geçer ordan anlarsın benim 2 klavyeden birinin knobu bozuk geldi mesela

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
çevirince ya rgbleri kısıp açar ya da sesi eğer rgbyi kısıp açıyorsa tekerleğe basılı tut 5 10 saniye ses kısma açmaya geçer ordan anlarsın benim 2 klavyeden birinin knobu bozuk geldi mesela
bozuk benim de söyledim müşteri temsilcisine

Top Bottom