Olmuyor maaleseffn ve w tuşuna basın bi kere o da olmazsa fn ve esc tuşuna basılı tutup ondan sonra deneyin
Olmuyor maaleseffn ve w tuşuna basın bi kere o da olmazsa fn ve esc tuşuna basılı tutup ondan sonra deneyin
Olmuyorsa iadeOlmuyor maalesef
Aynı tarihte uçak hareket halinde ibaresi var. Benimkş hâlâ uçuyor. Heyt aslanım be.Şimdi gümrükten geçti mi gümrüğe mi geldi bu?
Alıntıyı görüntüle
krediyi destekten mi aldın hocam ?Arkadaşlar ben %20 kupon ve 110 tl kredi aldım. Klavyenin yanına ne önerirsiniz?
Daha gümrüğe ulaşmamış. Gümrüğe bilgilendirme yapılmış sadece.Şimdi gümrükten geçti mi gümrüğe mi geldi bu?
Alıntıyı görüntüle
Evetkrediyi destekten mi aldın hocam ?
TeşekkürlerDaha gümrüğe ulaşmamış. Gümrüğe bilgilendirme yapılmış sadece.
Sizden ricam güncelleme olunca beni etiketler misiniz. Muhtemelen aynı uçaktsydılsr ama bende hiçbir bilgi güncellemesi yok D. Hâlâ uçuyor meret.Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
arama yerine wincredit yazınca çıkanı mı diyorsunuzarkadaşlar vergisiz 300 400 tl civarına ürün önerisi olan var mı bu klavyenin yanına claim credit kampanyasından yararlanacağım 900 tl üstü olması gerekiyor
yok hocam claim credit ile 460 tl kupon alıyorsunuz 900 tlyi geçince 1 haftada taksit taksit hesabınıza yatıyorarama yerine wincredit yazınca çıkanı mı diyorsunuz
bu tekerlek sadece ışık ve ses arttırma azaltma işlevi görüyor değil mi başka bir işlevi yokOlmuyorsa iade