Hangi Philips'i kullandın mesela?Ve neyden memnun değildin? Milyar tane model var. En başta dediğime dönüyorum:Philips kullanmasam buna inanacağım vasat.
Her markanın iyi kötü ürünü olur.
Yaşın 15 falan herhalde çocuklar falan. Terbiyeli olmayı öğrenmelisin.Alın izleyin bakalım çocuklar
Philips garantisi yok.Hangi Philips'i kullandın mesela?Ve neyden memnun değildin? Milyar tane model var. En başta dediğime dönüyorum:
Kaldı ki Philips'i genel olarak parça kalitesi biraz daha iyi olması dışında övmedim. Philips'in de bir sürü kötü modeli var. Konudaki MSI ile bahsettiğim Philips 27M2N5500A arasında Philips açık ara daha iyi.
Engel bb. Laftan anlamayana ayıracak vaktim yok.Philips garantisi yok.
Profesyonel tasarımcı değilsen sRgb dikkat ediyorsan yazık.Yaşın 15 falan herhalde çocuklar falan. Terbiyeli olmayı öğrenmelisin.
Attığın inceleme kağıt özelliklerini okumak dışında bir şey yapmıyor. Monitörlerin özellik kağıdını 2-3 dakikada okuyup monitör inceledim sanan bir sürü kanaldan bir tanesini atmış bir şeyler kanıtladığını sanıyorsun. Orada anlatılanların ne olduğunu bile bilmediğini, basit bilgilere bile sahip olmadığını senden iyi ben biliyorum zira attığın monitör düz sRGB, tek özelliği 2K 180Hz olması olan dandirik bir model. Az buçuk anlayan herkes uzak durması gerektiğini bilir.
İnceleme dediğin böyle olur:
Gigabyte M27U Review
The Gigabyte M27U is a 27-inch, 4k gaming monitor. As a part of Gigabyte's M Series lineup, it's a smaller option compared to the Gigabyte M28U and the Gigabyte ...www.rtings.com(Modeller rastgele.)
A1 Türkçe.Profesyonel tasarımcı değilsen sRgb dikkat ediyorsan yazık.
Msi 275qf panel kaliteside çok kaliteli
İnanki akademik kariyerim hayal edemeyeceğin düzeydedirA1 Türkçe.
aradıgım yorum ya donanım arsivinede yazdım benim sepetteydi, dalga mı geciyo bir de çök diye paylaşmış, eleştiriye hiç gelemiyor zaten. Daha oglen 6799 du simdi efsane çök diye kendisi paylasıyo bi de. Arkadaşlar bu suan indirimde falan degil.Bu monitör daha bu öğlen 500 TL kuponla 6700 değil miydi?
Kuponu kaldırıp %5 kupon vermişler 6950 olmuş, şaka gibi
Sırf tık almak için yapılan Otomasyon slayt show video atmış patladım zaten bende engelliymiş eleman o da şaşırtmadı.Yaşın 15 falan herhalde çocuklar falan. Terbiyeli olmayı öğrenmelisin.
Attığın inceleme kağıt özelliklerini okumak dışında bir şey yapmıyor. Monitörlerin özellik kağıdını 2-3 dakikada okuyup monitör inceledim sanan bir sürü kanaldan bir tanesini atmış bir şeyler kanıtladığını sanıyorsun. Orada anlatılanların ne olduğunu bile bilmediğini, basit bilgilere bile sahip olmadığını senden iyi ben biliyorum zira attığın monitör düz sRGB, tek özelliği 2K 180Hz olması olan dandirik bir model. Az buçuk anlayan herkes uzak durması gerektiğini bilir.
İnceleme dediğin böyle olur:
Gigabyte M27U Review
The Gigabyte M27U is a 27-inch, 4k gaming monitor. As a part of Gigabyte's M Series lineup, it's a smaller option compared to the Gigabyte M28U and the Gigabyte ...www.rtings.com(Modeller rastgele.)
Şu boş arkadaş için kendini yorma kral. Sen bana şöyle Lenovo hala alınır mıSen cahilsin diye diğerlerini de cahil sanman. Anlamadığının bir diğer göstergesi de oyuncu olanların monitörden anladığını sanman
Hayır belki bunu forumda başkasına söylesen sıkıntı olmayacak da bu konuda bulaşmaman gereken TR forumlarda 2 elin parmağı kadar insan varsa birisine denk geldin