Neler Yeni

🔥Msı 27" Mag 275QF |6.934,05 TL|🔥

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mustafa TURNA
Alın izleyin bakalım çocuklar

Fantastiktürk

80+ Bronze
Philips kullanmasam buna inanacağım vasat.
Hangi Philips'i kullandın mesela?Ve neyden memnun değildin? Milyar tane model var. En başta dediğime dönüyorum:
Her markanın iyi kötü ürünü olur.

Kaldı ki Philips'i genel olarak parça kalitesi biraz daha iyi olması dışında övmedim. Philips'in de bir sürü kötü modeli var. Konudaki MSI ile bahsettiğim Philips 27M2N5500A arasında Philips açık ara daha iyi sadece. Önemli olan Philips olması değil.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Selami kaplan
Bu monitör daha bu öğlen 500 TL kuponla 6700 değil miydi?

Kuponu kaldırıp %5 kupon vermişler 6950 olmuş, şaka gibi

Fantastiktürk

80+ Bronze
Alın izleyin bakalım çocuklar
Yaşın 15 falan herhalde çocuklar falan. Terbiyeli olmayı öğrenmelisin.

Attığın inceleme kağıt özelliklerini okumak dışında bir şey yapmıyor. Monitörlerin özellik kağıdını 2-3 dakikada okuyup monitör inceledim sanan bir sürü kanaldan bir tanesini atmış bir şeyler kanıtladığını sanıyorsun. Orada anlatılanların ne olduğunu bile bilmediğini, basit bilgilere bile sahip olmadığını senden iyi ben biliyorum zira attığın monitör düz sRGB, tek özelliği 2K 180Hz olması olan dandirik bir model. Az buçuk anlayan herkes uzak durması gerektiğini bilir.

İnceleme dediğin böyle olur:
(Modeller rastgele.)

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mustafa TURNA
Hangi Philips'i kullandın mesela?Ve neyden memnun değildin? Milyar tane model var. En başta dediğime dönüyorum:

Kaldı ki Philips'i genel olarak parça kalitesi biraz daha iyi olması dışında övmedim. Philips'in de bir sürü kötü modeli var. Konudaki MSI ile bahsettiğim Philips 27M2N5500A arasında Philips açık ara daha iyi.
Philips garantisi yok.

Fantastiktürk

80+ Bronze

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mustafa TURNA

Attığın inceleme kağıt özelliklerini okumak dışında bir şey yapmıyor. Monitörlerin özellik kağıdını 2-3 dakikada okuyup monitör inceledim sanan bir sürü kanaldan bir tanesini atmış bir şeyler kanıtladığını sanıyorsun. Orada anlatılanların ne olduğunu bile bilmediğini, basit bilgilere bile sahip olmadığını senden iyi ben biliyorum zira attığın monitör düz sRGB, tek özelliği 2K 180Hz olması olan dandirik bir model. Az buçuk anlayan herkes uzak durması gerektiğini bilir.

(Modeller rastgele.)
Profesyonel tasarımcı değilsen sRgb dikkat ediyorsan yazık.
Msi 275qf panel kaliteside çok kaliteli

Fantastiktürk

80+ Bronze

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
özgür şimşek
Bu monitör daha bu öğlen 500 TL kuponla 6700 değil miydi?

Kuponu kaldırıp %5 kupon vermişler 6950 olmuş, şaka gibi
aradıgım yorum ya donanım arsivinede yazdım benim sepetteydi, dalga mı geciyo bir de çök diye paylaşmış, eleştiriye hiç gelemiyor zaten. Daha oglen 6799 du simdi efsane çök diye kendisi paylasıyo bi de. Arkadaşlar bu suan indirimde falan degil.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Mehmet

(Modeller rastgele.)
Sırf tık almak için yapılan Otomasyon slayt show video atmış patladım zaten bende engelliymiş eleman o da şaşırtmadı.

Darkone22

80+ Bronze
Sen cahilsin diye diğerlerini de cahil sanman. Anlamadığının bir diğer göstergesi de oyuncu olanların monitörden anladığını sanman 🤷‍♂️
Hayır belki bunu forumda başkasına söylesen sıkıntı olmayacak da bu konuda bulaşmaman gereken TR forumlarda 2 elin parmağı kadar insan varsa birisine denk geldin 🤷‍♂️
Şu boş arkadaş için kendini yorma kral. Sen bana şöyle Lenovo hala alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay
ben dün aldım kötü mü ya bu monitör pivot kullanmıyorum oyun oynuyorum ve genelde youtubedayım

Top Bottom