LIONN
80+
Dahası
Exynos 2400 Snapdragon 8 Gen 2'den güçlü işlemci ve güç tüketiminin biraz fazla olması dışında sorunu yok.
Exynos 2400 Snapdragon 8 Gen 2'den güçlü işlemci ve güç tüketiminin biraz fazla olması dışında sorunu yok.
Şarjı mı az gidiyor sorunu ne 24 ünExynos 2400 Snapdragon 8 Gen 2'den güçlü işlemci ve güç tüketiminin biraz fazla olması dışında sorunu yok.
Evet şarjı çok iyi gitmiyor 8 Gen 3 versiyonuna göre. Ama Samsung S23'den biraz daha iyi bataryası var.Şarjı mı az gidiyor sorunu ne 24 ün
Hemde nasıl bi çağ hocams10'dan geçsem çağ atlar mıyım
mor rengini seç
Aga siz parayı yerden falan mı buluyorsunuz? Bunun üstüne 9k koy nedir ya? 10k koy 20k koy. Saçma sapan tavsiye veriyorsunuz. Napsın millet tablet gibi telefonu? İnsanlar hem ucuz hem de kullanışlı telefon almaya çalışıyor.bunun üstüne 9k fazla verip 256 s24+alın kesinlikle parasını dibine kadar hakeden bir telefon işlemci klonusuna takılmayın snapdragonla arasında sadece 1 derece ısı farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyata kesinlikle bunu alın param olsa alırdım harika bir telefon gerek kasası gerek ekran kalitesi gerek işlemcisi çok iyi. Kamerası gece modu ultralardan zayıf sadece
performans olarak s10da bir sıkıntı yok, sanırım biraz daha bekleyeceğims10 dan ekran kalitesi olarak düşük , qhd+ vs fhd+ farkı, ama hz olarak 60 a 120 gibi bir durum var. batarya kamera performans ve akıcılıkta çağ atlarsın
adam gidip xioami vivo omix bakmıyor samsung s24 bakıyor parası olmayan adam 6k ya omix alsın. Ayrıca bunun sorumlusu ben de değilim başkasına kız lütfen tşkAga siz parayı yerden falan mı buluyorsunuz? Bunun üstüne 9k koy nedir ya? 10k koy 20k koy. Saçma sapan tavsiye veriyorsunuz. Napsın millet tablet gibi telefonu? İnsanlar hem ucuz hem de kullanışlı telefon almaya çalışıyor.
adam gidip xioami vivo omix bakmıyor samsung s24 bakıyor parası olmayan adam 6k ya omix alsın. Ayrıca bunun sorumlusu ben de değilim başkasına kız lütfen tşk