Neler Yeni

17 yaşında normal psikiyatriye gidlirmi özelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Akın
sorum basit 17 yaşındayım gittiğim özel uygun fiyatlı olduğu için oraya gideceğim fakat sadece normal psikiyatri var bir sorun olurmu çocuk olanların hepsi öss hastanesi ve çok pahalı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,504
İsim
Mehmet Aslan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
gidilir hocam neden gidilmesin @Kürşat K.T.K hocam daha iyi bilir tabi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
sorum basit 17 yaşındayım gittiğim özel uygun fiyatlı olduğu için oraya gideceğim fakat sadece normal psikiyatri var bir sorun olurmu çocuk olanların hepsi öss hastanesi ve çok pahalı.
Selamlar hocam bende bugün özel bi klinikte fiyat sordum 1300dedi sizce değer mi araştırmaya devam edeyim mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar hocam bende bugün özel bi klinikte fiyat sordum 1300dedi sizce değer mi araştırmaya devam edeyim mi
ÖSS hastanesi ise değer ilaç yazdıracaksan sorun olmaz fakat terapi yapacaksan baya pahalıya patlayabilir hepsi uzman olduğu için 2dk teşhis ediyorlar zaten psikiyatriye gitmedim başka bölümlere gittiğim zaman hızlı bir şekilde teşhis ediyorlardı araştırmaya devam et bence istanbul da falansan ama daha küçük şehirlerdeysen çok bir alternatifin olmuyor.

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Yiğit Yenigün
Cevap verdiğiniz için Teşekkürler.
Bu psikoloğa gitme geçmişinden kaynaklı işe girerken sıkıntı yaşıyan birini görmüştüm
İş başvurusu yapıyor sağlık raporumu neydi o tarz bir şeyden dolayı red yiyor sağlık raporunda* yanlızca psikoloğun koyduğu teşhis işlenmiş olduğu için saçma şekilde red yediğini anlatıyordu .
Bence dikkate alınacak bir olay , Geçmiş olsun

Top Bottom