Neler Yeni

🔥Msı 27" Mag 275QF |6.934,05 TL|🔥

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam şuan alınabilecek sence 3 5 kadar monitör ekleyip bi konu açsan olurmu 2k ips 27 olanalrdan malum senin bilgin çok
İyiden kötüye: G6 G65B, G274QPX, 27G83Q-B, M27Q X, MAG274QRF-QD, ROG Strix XG27ACS, Philips 27M2N5500A, R27QE...

İncelemesine baktığım/olan ve hatırladığım modellerden bazıları. G6 G65B ve R27QE dışında sorunlu bir model yok. Onları da ne zaman tercih edilmesi gerektiği hakkında yazmıştım bir yerlere bulursunuz uzun yazamam şimdi.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kerem Eldes
Yok. Philips 27M2N5500A bakın yerine.

Fiyatına göre pek iyi değil. Yukarıdaki Philips'i tercih edin.
Yani VA panel bir Lenovo G24'ten geliyorum çok bütçem yok. Maksimum bütçem arkadaşların attığı 7k lık MSI monitör ve o bile beni çok zorlar. Gamepower Sonic T80 diye bir model buldum, daha yeni çıkmış ve marka derdim çok yok. Ne düşünüyorsunuz o fiyata alınır mı
https://www.google.com/shopping/pro...&ved=0ahUKEwizjZ-Rw9OJAxU-AtsEHboZORsQ8wII9gw
https://www.n11.com/urun/gamepower-sonic-t80-27-05-ms-180-hz-qhd-2k-fast-ips-led-monitor-61769037?magaza=intros&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mustafa TURNA
Önerin ne yarin monitor almayi dusunuyordum.
7000 civarı butcen varsa 275qf biçilmiş kaftan butcen daha yüksekse pivot modellerini tercih edebilirsin yine msi nin redditte vs baya inceledim 275qfyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben dün aldım kötü mü ya bu monitör pivot kullanmıyorum oyun oynuyorum ve genelde youtubedayım
Gayet iyi fiyat etiketi 10000 olsa beğenirler

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yani VA panel bir Lenovo G24'ten geliyorum çok bütçem yok. Maksimum bütçem arkadaşların attığı 7k lık MSI monitör ve o bile beni çok zorlar. Gamepower Sonic T80 diye bir model buldum, daha yeni çıkmış ve marka derdim çok yok. Ne düşünüyorsunuz o fiyata alınır mı
https://www.google.com/shopping/pro...&ved=0ahUKEwizjZ-Rw9OJAxU-AtsEHboZORsQ8wII9gw
https://www.n11.com/urun/gamepower-sonic-t80-27-05-ms-180-hz-qhd-2k-fast-ips-led-monitor-61769037?magaza=intros&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Bırakın Gamepower'ı incelemesi olmayan büyük markaları dahi önermiyorum. Zira monitörde kağıt üstü değerler çok az şey ifade ediyor. O tarz TR markaların incelemesi asla yok + marka olarak da güvenilir değil. Dolayısıyla öneremem.

R27QE bakın. İyi bir satıcıdan aldiğınizdan emin olun çünkü kalite kontrol sıkıntıları var. Işık sızması, ölü pikselsiz bir tane bulana kadar al-iade/değişim yapmanız gerekebilir.

Philips 27M2N5500 7.3K'ya düşmüştü. Bulabilirseniz en iyisi o olur. Lenovo gibi ama daha iyi kalite.

Açıkcası son 1-2 aydır fiyatları görünce bu fiyata o MSI'ı öneremiyorum. Hiçbir özelliği olmayan düz bir monitör. O fiyata yukarıda saydığım modeller ve başkaları düştü ve çok daha iyiler.
Beyler yazın bir monitör almayı düşünüyorum bu ayarda, sizce şimdi mi alayım yazın mı? İndirimler yazın da olur mu? Para altında bu arada.
6 aya ne olur kim ne bilsin hocam.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bırakın Gamepower'ı incelemesi olmayan büyük markaları dahi önermiyorum. Zira monitörde kağıt üstü değerler çok az şey ifade ediyor. O tarz TR markaların incelemesi asla yok + marka olarak da güvenilir değil. Dolayısıyla öneremem.

R27QE bakın. İyi bir satıcıdan aldiğınizdan emin olun çünkü kalite kontrol sıkıntıları var. Işık sızması, ölü pikselsiz bir tane bulana kadar al-iade/değişim yapmanız gerekebilir.

Philips 27M2N5500 7.3K'ya düşmüştü. Bulabilirseniz en iyisi o olur. Lenovo gibi ama daha iyi kalite.

Açıkcası son 1-2 aydır fiyatları görünce bu fiyata o MSI'ı öneremiyorum. Hiçbir özelliği olmayan düz bir monitör. O fiyata yukarıda saydığım modeller ve başkaları düştü ve çok daha iyiler.

6 aya ne olur kim ne bilsin hocam.
Hocam onu ben de biliyorum da normal işleyişten bahsediyorum, mesela geçen sene nasıldı? Geçen sene bu zamanlarda ve yazın monitör fiyatları arasında nasıl fark vardı. Böyle bir şey diyorum, yoksa kimse müneccim değil.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam onu ben de biliyorum da normal işleyişten bahsediyorum, mesela geçen sene nasıldı? Geçen sene bu zamanlarda ve yazın monitör fiyatları arasında nasıl fark vardı. Böyle bir şey diyorum, yoksa kimse müneccim değil.
2K'lar daha pahalıydı hocam. Şimdi aynı fiyata daha iyi modeller var.

mamadiali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mali
Google'dan modeli aratin msi çoğu cihazinda kronik cizgilenme ve akabinde görüntü gitmesi sorunu var gibi, ben de yeni iade aldim bu sebeple.

Alcedines

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yılmaz
Yok. Philips 27M2N5500A bakın yerine.

Fiyatına göre pek iyi değil. Yukarıdaki Philips'i tercih edin.
Hocam selamlar, bugün İtopyadan philips in bahsettiğiniz modelini aldım bana denk gelmiş ihtimali olabilir ama ben bu kadar kötü bir monitör test etmedim ilk başta ölü piksel testini yapıyordum bir ölü piksel vardı çok takılmadım ama korkunç bir ghosting problemi vardı. paylaşacağım görüntü ultra amatör olabilir ancak sorunu belli ettiğini düşünüyorum. Eh haliyle koşarak geri iade ettim. Şimdi ise kafam allak bullak 2k ips monitör almam lazım ne alacağımı şaşırdım MSI 27" G274QPF E2 mi MSI 27" MAG 274QRF QD E2 mi mantıklı... AOC ve Philips hariç her öneriye açığım.

Ekler

• 3.jpg
    3.jpg
    83.4 KB · Hit: 20
  • 4.jpg
    4.jpg
    165.7 KB · Hit: 20

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mehmet
Hocam selamlar, bugün İtopyadan philips in bahsettiğiniz modelini aldım bana denk gelmiş ihtimali olabilir ama ben bu kadar kötü bir monitör test etmedim ilk başta ölü piksel testini yapıyordum bir ölü piksel vardı çok takılmadım ama korkunç bir ghosting problemi vardı. paylaşacağım görüntü ultra amatör olabilir ancak sorunu belli ettiğini düşünüyorum. Eh haliyle koşarak geri iade ettim. Şimdi ise kafam allak bullak 2k ips monitör almam lazım ne alacağımı şaşırdım MSI 27" G274QPF E2 mi MSI 27" MAG 274QRF QD E2 mi mantıklı... AOC ve Philips hariç her öneriye açığım.
bilinçsizce od ayarını max a çekersen yaşadığın normal. tüm monitorler max od ayarında tersine beyaz ghosting yapar.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ama korkunç bir ghosting problemi vardı. paylaşacağım görüntü ultra amatör olabilir ancak sorunu belli ettiğini düşünüyorum. Eh haliyle koşarak geri iade ettim

bilinçsizce od ayarını max a çekersen yaşadığın normal. tüm monitorler max od ayarında tersine beyaz ghosting yapar.
Ayan arkadaş cevabinı vermiş. O ghosting değil ters ghosting. OSD ayarlarından overdrive'ı bir düşüğe alsaydın tüm sorun çözülecekti.

Bana sormak yerine direk iade etmişsin 🤦🏻‍♂️

Az önce itopyanın Philips 27M2N5500 incelemesine baktım. Onlar da max. overdrive ayarında yapmış ufo testi. YAHU KOCA ÜLKEDE G.TU B.KLU GHOSTİNG TESTİ YAPMAYI BİLEN YOK KAFAYI YİYORUM. PCH son videosunda bayağı bir düzeltmişti ama o da hala yanlış. Daha önceden sabit kamera ile yapıp kopya görüntuye ghosting diyorlardı Allah'ım... O zamanlar uyardım diye takipçileri bana saldırıyordu şimdi benim dediğime geldiler...

Offf offf...

Edit: Ayrıca artık şunu anlamanız lazım. GHOSTİNG ÜRÜNDEN ÜRÜNE DEĞİSEN BİR ŞEY DEĞİL. Bu sızma gibi, renk doğruluğu gibi diğer şans faktörleri gibi DEĞİL. Yani size gelen bizim yaptığımız/baktığımız testlerden farklı OLAMAZ. Oluyorsa overdrive ayarını yanlış yapmışsınızdır.
Edit2: birden fazla panel modeline sahip monitörler hariç buna.
Şimdi ise kafam allak bullak 2k ips monitör almam lazım ne alacağımı şaşırdım MSI 27" G274QPF E2 mi MSI 27" MAG 274QRF QD E2 mi mantıklı... AOC ve Philips hariç her öneriye açığım.
MAG274 QRD-QD E2, 2K 180Hz IPS modellerin tepe modeli. Tabii ki o. Ama o fiyata çikmışken G274QPX öneririm.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,661
Üyeler
161,321
Son üye
reddawnthe
Top Bottom