Teşekkurler dostum. Agzi olan konusuyor bişi biliyorlar güyadownsampling ne demek bilmeyen "akıllı" arkadaşlar dalga geçmiş ama SmartTube uygulamasından kaliteyi 4k yapıp youtube videolarını çok güzel yüksek bitrate ile 1080p tv'de izleyebilirsin hocam.
Hala 1080p televizyona takıp 4K kullanamazsınız. Sadece daha yüksek bitrate'te izleyebilirsiniz. O da asla 4K'ya yaklaşamaz. Yani sorunuzun cevabı hala aynı.Teşekkurler dostum. Agzi olan konusuyor bişi biliyorlar güya
Hayırlı olsun hocam.İkinci televizyonum için aldım ilaç gibi geldi bulanın eline sağlık
attığın linkteki de 4k olarak gözüküyorMerhaba bu cihaz internete kendisi baglaniyor degil mi
Kullandigim tv bir sebepten agdan dusuyor ve sadece youtube var bende konuyu gordum aklimda xiaomi stick vardi bu daha iyi okudugum kadariyla.
Linkteki urunun fiyati artmis.
Bu cihazin 1080p ve 4k icin farkli modeli yoksa asagidaki urunde aynisi ona gore siparis verecegim. Bilgi için teşekkurler
Bir iki inceleme izleyip siparis gectim bakalim nasil denerizattığın linkteki de 4k olarak gözüküyor
Amazon'da 1400TL diye kapatmadım.İndirim bitmiş düzenlerseniz konuyu sevinirim kaçırdık kötü oldu