Arkadaşlar razerı 1500e aldım fakat iade edip rampage'e geçeyim mi? Razer kablolu biliyorsunuz. Benim için çok problem teşkil etmez kablolu olması ama gene de bilgisi olan kişiler net bir şey söylerse sevinirim.
böyle ortalamaının üstü bütçelerde rampage öneren biri asla değilim elindeki mouse gayet iyi kablosuz istiyorsan temu indirimlerini takip et derimArkadaşlar razerı 1500e aldım fakat iade edip rampage'e geçeyim mi? Razer kablolu biliyorsunuz. Benim için çok problem teşkil etmez kablolu olması ama gene de bilgisi olan kişiler net bir şey söylerse sevinirim.
Kanka elimde Razer orochi v2 var şu an da ve shape olarak çok rahatsız ediyor. Değiştirme amacım genel olarak bu. Kablosu rahatsız etmez demişlerdi razer için. Sen ne düşünüyosun?böyle ortalamaının üstü bütçelerde rampage öneren biri asla değilim elindeki mouse gayet iyi kablosuz istiyorsan temu indirimlerini takip et derim
şimdi elinde v3 modeli mi var v2 mi bi öyle diyorsun bi böyle ayrıca genel olarak beğendiğin mouse tipi ne tutuş olarak örnek görsel ile olsa iyi olur mesela eski mousen flnKanka elimde Razer orochi v2 var şu an da ve shape olarak çok rahatsız ediyor. Değiştirme amacım genel olarak bu. Kablosu rahatsız etmez demişlerdi razer için. Sen ne düşünüyosun?
1600 onermemek cok sacma olur fıyat dengınde anca z1 falan varböyle ortalamaının üstü bütçelerde rampage öneren biri asla değilim elindeki mouse gayet iyi kablosuz istiyorsan temu indirimlerini takip et derim
Aldığım mouse deathadder v3 elimdeki mouse orochi v2 fingertrip tutuyorum.şimdi elinde v3 modeli mi var v2 mi bi öyle diyorsun bi böyle ayrıca genel olarak beğendiğin mouse tipi ne tutuş olarak örnek görsel ile olsa iyi olur mesela eski mousen fln
Kanak bende de Razer orochi v2 var 1 sene oldu ve yerden yere vurdum hala sapasağlam. O yüzden deathadder v3 geçmeyi düşünmüştüm. Shape oalrak rahatsız ediyor orochi v2.Razer DA v3 bende de var kablosu rahatsız etmiyor lakin 6 ay geçmeden orta tekerlek bozuluyor bilgin olsun en azından aldığım 2 razer da da bozuldu
zaten o yüzden önermedim ayrıca kulanım deneyimi olarak rampageyi önermemye çalışıyorum sadece z1 de değil daha uyguna yd olarak temu üzerindende ajazz gibi ürünlerde alınabilinir1600 onermemek cok sacma olur fıyat dengınde anca z1 falan var
Heh evet işte o dikkatimi çekiyor bi fakat kablolu olduğundan kaynaklı da sanki tepkime süreleri bir tık daha iyi olur gibi de geliyor.Hocam Rampage zenith pro Deathadder v3 ile kıyaslanacak bir ürün değil. Tek artısı kablosuz olması.
gayet güzel bi mouse almışsınız kablolu olması sorun değilse kulanabilirsin v3 ede bak rahat mı diye v3 daha iyi olur kablosuz şart değilseAldığım mouse deathadder v3 elimdeki mouse orochi v2 fingertrip tutuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanak bende de Razer orochi v2 var 1 sene oldu ve yerden yere vurdum hala sapasağlam. O yüzden deathadder v3 geçmeyi düşünmüştüm. Shape oalrak rahatsız ediyor orochi v2.
onla alakası yok v3 genel olarak daha iyi verisel özeliklere sahipHeh evet işte o dikkatimi çekiyor bi fakat kablolu olduğundan kaynaklı da sanki tepkime süreleri bir tık daha iyi olur gibi de geliyor.
kablo rahatsız etmez diyorlar o yüzden deathadder v3 problem çıakrtmaz banagayet güzel bi mouse almışsınız kablolu olması sorun değilse kulanabilirsin v3 ede bak rahat mı diye v3 daha iyi olur kablosuz şart değilse
onla alakası yok v3 genel olarak daha iyi verisel özeliklere sahip
Ya 65 ips ile 750 ipsin farkı anlaşılabilecek bir şey değil bence ve 70 g ile 50g de aynı şekilde. Kablosuz olamsı bi dikkatimi çekti o akdar işte. Zaten Orochi v2 de olduğu için elimde kablosuz mouse ihtiyacımda buna geçebilirim gibi tekrar.gayet güzel bi mouse almışsınız kablolu olması sorun değilse kulanabilirsin v3 ede bak rahat mı diye v3 daha iyi olur kablosuz şart değilse
onla alakası yok v3 genel olarak daha iyi verisel özeliklere sahip
o zaman kullan v3 ü şu veri farkında ise zaten bi müddet sonra fark edemezsin monitörlerde hz gibi çok göze takılmaz yüksekten yükseğe geçiş ama almışken iyisini almak daha mantıklıkablo rahatsız etmez diyorlar o yüzden deathadder v3 problem çıakrtmaz bana
Ya 65 ips ile 750 ipsin farkı anlaşılabilecek bir şey değil bence ve 70 g ile 50g de aynı şekilde. Kablosuz olamsı bi dikkatimi çekti o akdar işte. Zaten Orochi v2 de olduğu için elimde kablosuz mouse ihtiyacımda buna geçebilirim gibi tekrar.