Neler Yeni

BİLGİSAYAR YANDI ÇAT DİYE SES GELDİ

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal
evin şalterini bile attırdıysa;
evinizin elektrik altyapısını kontrol ettirin
kullandığın prize güvenme akım korumalı 200 300 e satılan prizler var mutlaka ondan alıp bağla bütçen fazlaysa daha iyisini de alabilirsin
psu pek iyi değil zaten elektrik altyapısından kaynaklı olmuş olabilir
Elektrik alt yapısına bir şey olması için şalterin atmaması gerekirdi , şalterin görevi zaten alt yapıyı korumak yangın çıkmasını önlemek.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
bu tarz ürünler şans işi falan değil hocam. seasonic gibi üreticilerin yıllarca arge yapıp japon kapasitör vs kullanması bunun için zaten. bilindik markalara 3 kuruş fazla para ayrılmaz, dünya para ile alınan sistemler ucuz güç kaynaklarına emanet edilir. ülkenin elektrik altyapısı belli iken bu şans değil risktir. oynanmamış tamir görmemiş seasonic marka güç kaynağının patladığını hiç duydun mu mesela. ben duymadım.
peki ben neden sorun yaşamıyorum bunun cevabını verir misin. ya da senin anlattığın özelliklere sahip psu'lar patlamıyor mu?

DollHole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
skibidisigma31
arkadaslar pcciye götürdüm bekliyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Melih Baygör
peki ben neden sorun yaşamıyorum bunun cevabını verir misin. ya da senin anlattığın özelliklere sahip psu'lar patlamıyor mu?
hata payı diye bir şey vardır, seasonic, enermax gibi firmalarda bu oran sattığı adete göre tek haneli rakamlardadır. hatalı üretim veya düşük kalite bileşenden ötürü veya altyapı, kullanıcı hatası gibi durumlardan yaşanabilir. yaşandığı durumda bile iç bileşenleri korumak için dizayn edilirler. rampage kime ürettiriyor nasıl ürettiriyor, sertifikasyonu var mı bunları ben sorgularım. siz bu önlemleri aldığınızda şans diyebilirsiniz, bu önlemleri almadığınızda kaza geliyorum derse, şans denilmez bu duruma. güç kaynaklarındaki riskin malesef farkında değiliz. bahsettiğim unsurlardan ötürü, yaşamamış olman, yaşamayacağın anlamına gelmez. önlemini almalısın.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yüksek ihtimal sadece güç kaynağı gitmiştir.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,296
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ürünlerin hata payları vardır Asus,Seasonic,Enermax,Fsp gibi markalarda bu oran %10 aşağısındadır ve satış sonrası sağlam ve iyidir gidip rampage gamepower falan alıyorsan satış sonrası desteği iyi değil ürünün ne olduğu zaten belli diğer markalardaki %10 luk oran burdakilerde %20 gibi düşün
Sen sorun yaşamadın diye bir ürün kaliteli olmuyor.
Gidip japon kapasitör kullanan markalarla rampage gibi bu saydıklarıma nispeten merdiven altı olanlar aynı parça kalitesine sahip olmaz
Ki bazı kaliteli diyebileceğimiz modeller o rampagelerle aşağı yukarı benzer fiyatlara satılabiliyor.
Üstüne Ovp Uvp gibi sertifikaları varmı acaba rampagenin.

Top Bottom