Neler Yeni

Basit bir web site tasarladım sizce nasıl olmuş?

SeryXS

80+ Bronze
Arkadaşlar berber dükkanı için basit bir web sitesi yaptım. Sade bir tasarım olmasına özen gösterdim ama SEO açısından da üst sıralarda çıkması için bazı optimizasyonlar yaptım. Özellikle anahtar kelimeleri doğru yerlere yerleştirip başlık ve açıklama etiketlerine dikkat ettim. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hem tasarım hem de SEO açısından geliştirebileceğim yönleri görmek istiyorum.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar berber dükkanı için basit bir web sitesi yaptım. Sade bir tasarım olmasına özen gösterdim ama SEO açısından da üst sıralarda çıkması için bazı optimizasyonlar yaptım. Özellikle anahtar kelimeleri doğru yerlere yerleştirip başlık ve açıklama etiketlerine dikkat ettim. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hem tasarım hem de SEO açısından geliştirebileceğim yönleri görmek istiyorum.

site hos duruyor ama ana sayfadaki animasyonlari hizlandir yavas geliyor birde iletisim kismi bi tik daha iyi tasarlanabilirdi onun disinda gayet hos

SeryXS

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
site hos duruyor ama ana sayfadaki animasyonlari hizlandir yavas geliyor birde iletisim kismi bi tik daha iyi tasarlanabilirdi onun disinda gayet hos
teşekkürler iletişim sayfasını değiştireceğim

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Kaan
eline sağlık hocam güzel olmuş

SeryXS

80+ Bronze

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı

Kanka nasıl yapılıyor hangi dili bilmek lazım ? Bana youtube vidyosu verebilirmisin birsüru var ve nasıl başlanır hiç bilmiyorum

SeryXS

80+ Bronze
Kanka nasıl yapılıyor hangi dili bilmek lazım ? Bana youtube vidyosu verebilirmisin birsüru var ve nasıl başlanır hiç bilmiyorum
html ve css dili bilmen gerek youtube'dan videolar izleyerek site yapmayı deneyebilirsin veya kurslarına gidebilirsin

SeryXS

80+ Bronze

nvsbLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdullah Aksoy
Ana sayfadaki sectionlara çok karmaşık olmayan sade bir arka plan eklemesi yapılabilir bence

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Efe
bence gayet güzel.. bir iki ufak detaylar eksik onları sen tespit edersen sonrası da mükemmel olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Taha
Ana sayfaya bir banner eklemelisin, alt kısma müşteri yorumlarının olabilceği widget güzel olabilir, örnek aldığın bir site var mı ? ben genelde o şekilde yapıyorum başlangıçta

Top Bottom