Basit bir web site tasarladım sizce nasıl olmuş?

rylan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
303
Arkadaşlar berber dükkanı için basit bir web sitesi yaptım. Sade bir tasarım olmasına özen gösterdim ama SEO açısından da üst sıralarda çıkması için bazı optimizasyonlar yaptım. Özellikle anahtar kelimeleri doğru yerlere yerleştirip başlık ve açıklama etiketlerine dikkat ettim. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hem tasarım hem de SEO açısından geliştirebileceğim yönleri görmek istiyorum.

Arkadaşlar berber dükkanı için basit bir web sitesi yaptım. Sade bir tasarım olmasına özen gösterdim ama SEO açısından da üst sıralarda çıkması için bazı optimizasyonlar yaptım. Özellikle anahtar kelimeleri doğru yerlere yerleştirip başlık ve açıklama etiketlerine dikkat ettim. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hem tasarım hem de SEO açısından geliştirebileceğim yönleri görmek istiyorum.

site hos duruyor ama ana sayfadaki animasyonlari hizlandir yavas geliyor birde iletisim kismi bi tik daha iyi tasarlanabilirdi onun disinda gayet hos

eline sağlık hocam güzel olmuş

Kanka nasıl yapılıyor hangi dili bilmek lazım ? Bana youtube vidyosu verebilirmisin birsüru var ve nasıl başlanır hiç bilmiyorum

bence gayet güzel.. bir iki ufak detaylar eksik onları sen tespit edersen sonrası da mükemmel olur

Ana sayfaya bir banner eklemelisin, alt kısma müşteri yorumlarının olabilceği widget güzel olabilir, örnek aldığın bir site var mı ? ben genelde o şekilde yapıyorum başlangıçta

Geri