Kingston KC3000.7000 MHz okuma yazmalı dram olan SSD onerirmisiniz
7000 MHz okuma yazmalı dram olan SSD onerirmisiniz
Bakınız;
HMB vs Pseudo-SLC vs DRAM SSD: What is the difference?
In our article about DRAM vs DRAM-Less SSDs, we discussed how DRAM-less SSDs always use some caching and buffering mechanisms. We also talked about the HMBstoredbits.comMesaj otomatik birleştirildi:
@TRErdeN
SSD hızı fazla düşmez ve dalgalanmaz (Dram bellek hızı da önemlidir )
Veriler Nand yongasına yük bindirmez bu da ssd nin ömrünü uzatır
(Dramsiz ssdlerde veriler Nand da depolanır ssd nin ömrü kısalır)
malesef bu fiyata kaliteli ürün alamazsın CORSAIR 1TB MP600 CORE XT 2.399₺ bu ürün bile curcial p3 ten daha kaliteliLaptobuma bundan almak istiyorum uygun olur mu bütçe maks bu maalesefCrucial P3 Plus 3D Nand CT1000P3PSSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial P3 Plus 3D Nand CT1000P3PSSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial P3 Plus 3D Nand CT1000P3PSSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.771,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3.2k bu dediğinizmalesef bu fiyata kaliteli ürün alamazsın CORSAIR 1TB MP600 CORE XT 2.399₺ bu ürün bile curcial p3 ten daha kaliteli
3.2k bu dediğiniz
Ben kullanıyorum gayet yeterli. Samsung 970 EVO Plus 1.5 sene içinde bozuldu bunu hala kullanıyorum 1 senedir. Sakın Samsung almayın bozulunca teknik servis ilgilenmiyor.malesef bu fiyata kaliteli ürün alamazsın CORSAIR 1TB MP600 CORE XT 2.399₺ bu ürün bile curcial p3 ten daha kaliteli
Sen sorun yaşamış olabilirsin ama genelleme yapmak doğru değil bence bende doğrudan değişim iade verdi amazon üzerinden almıştım zaten hiçbir sorun yaşamadım .Ben kullanıyorum gayet yeterli. Samsung 970 EVO Plus 1.5 sene içinde bozuldu bunu hala kullanıyorum 1 senedir. Sakın Samsung almayın bozulunca teknik servis ilgilenmiyor.
Ben de Vatanbilgisayardan almıştım. Okuma yazma hızlarına bakıp göndermişler. Halbuki benim sorunum okuma ve yazma hızlarında değildi. Belirtmeme rağmen ilgilenmemişler.Sen sorun yaşamış olabilirsin ama genelleme yapmak doğru değil bence bende doğrudan değişim iade verdi amazon üzerinden almıştım zaten hiçbir sorun yaşamadım .