Neler Yeni

Ortaokul/lise yaşadığınız komik aksiyonlu saçma olaylar

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Ali
Bir tane çocuk vardı hep beni kışkırtıyordu bana yine sataşırken testislerine 3 kere tekme atıp burnuna vurdum (kan falan aktı) akşam annesi aradı ben oğlumu biliyomda keşke dövmeseydin şimdi ben uğraşcam diye Zkdhidbdodjdkkd

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
hazarcoban
Sınavım çok zordu ve geçemessem sınıfta kalıcaktım.Bende anlamadığım konuları bana öğretmesi için hocamla beraber 1 gece okulda kalmıştık.Tabi ders için belli bir ücret vermek zorunda kalmıştım.O gece bişeyler yaşadık evli mi bekar mı bilmiyorum.Artık ne olduysa o günden sonra yüzüme bile bakmamıştı beni görememezlikten geliyordu.Sanırım pişman olmuştu bilmiyorum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Sınavım çok zordu ve geçemessem sınıfta kalıcaktım.Bende anlamadığım konuları bana öğretmesi için hocamla beraber 1 gece okulda kalmıştık.Tabi ders için belli bir ücret vermek zorunda kalmıştım.O gece bişeyler yaşadık evli mi bekar mı bilmiyorum.Artık ne olduysa o günden sonra yüzüme bile bakmamıştı beni görememezlikten geliyordu.Sanırım pişman olmuştu bilmiyorum
Benim olayları sallama seviyesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

orta okulda yan sınıf suriyeliyi seviyorlardı masa (opsiyonel)

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Anıl Aykın
Ben öyle çok bişey yaşamadım sizler neler yaşadınız
Ortaokulda flörtümden dolayı 1 sınıf dolusu insandan dayak yicektim, 7 arkadaş dolana dolana götürdü beni eve bıraktı.
Lisede sınıftaki sunucuya (ağ yönlendirme ve siber güvenlik mezunuyum) disk ayırıp oyun doldurduk, üst sınıfımızda aynı şeyi yapmış onlarında oyunu varmış :D. Bütün admin şifrelerini falan hocanın pcsindeki txt dosyasından aldık. 1 arkadaş kapıya bakıyordu diğeride ben açtıkça fotoğrafı çekiyordu. Local hf ve cs 1.6 sunucusu açmıştık, bazı tabirini söylemek istemediğim arkadaşlar pcye her ping attığında sunucuda herkes ışınlana ışınlana gidiyordu falan. Atölyedeki pcleri temizlemiştik, bakım yapmıştık. Topluca sınıftan kaçmıştık. Okulun kapanmasına 1 ay kala ben devamsızlık sınırında geziyordum 3 gün özürlüye geçirme hakkım vardı, annemde ben gelmem diyordu. 18 yaşındaydım, memur reis bunu okuyorsan saygılar çok kral adamdın. "Annem gelemiyor onun yerine imza atsam olur mu?" demiştim "o da 18 yaşındaysan kendi iznini kendin yazabilirsin" demişti. Öylede kendime izin yazmıştım :D. Atölyede birbirimizin sandalyesini çekmeler, uygulama sınavlarında ağ paylaşımdan sınav cevaplarını vermeler falan havalarda uçuşuyordu (admin şifreleri vesaire benle beraber 3 kişide vardı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,765
Üyeler
160,881
Son üye
m1ka007
Top Bottom