Ben öyle çok bişey yaşamadım sizler neler yaşadınız
Ortaokulda flörtümden dolayı 1 sınıf dolusu insandan dayak yicektim, 7 arkadaş dolana dolana götürdü beni eve bıraktı.
Lisede sınıftaki sunucuya (ağ yönlendirme ve siber güvenlik mezunuyum) disk ayırıp oyun doldurduk, üst sınıfımızda aynı şeyi yapmış onlarında oyunu varmış
. Bütün admin şifrelerini falan hocanın pcsindeki txt dosyasından aldık. 1 arkadaş kapıya bakıyordu diğeride ben açtıkça fotoğrafı çekiyordu. Local hf ve cs 1.6 sunucusu açmıştık, bazı tabirini söylemek istemediğim arkadaşlar pcye her ping attığında sunucuda herkes ışınlana ışınlana gidiyordu falan. Atölyedeki pcleri temizlemiştik, bakım yapmıştık. Topluca sınıftan kaçmıştık. Okulun kapanmasına 1 ay kala ben devamsızlık sınırında geziyordum 3 gün özürlüye geçirme hakkım vardı, annemde ben gelmem diyordu. 18 yaşındaydım, memur reis bunu okuyorsan saygılar çok kral adamdın. "Annem gelemiyor onun yerine imza atsam olur mu?" demiştim "o da 18 yaşındaysan kendi iznini kendin yazabilirsin" demişti. Öylede kendime izin yazmıştım
. Atölyede birbirimizin sandalyesini çekmeler, uygulama sınavlarında ağ paylaşımdan sınav cevaplarını vermeler falan havalarda uçuşuyordu (admin şifreleri vesaire benle beraber 3 kişide vardı)