Neler Yeni

Temu %20 Kupon alamıyorum

Roscoyt

80+
110 Lira kredi aldım klavye siparişi vermek istiyorum %20 kupon almak istiyorum ama canlı destekdeki adamlar direniyor bildiğin alamıyorum %20 kuponu almak için bir taktik bir yol söyler misiniz? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
hocam bana ilk kuponu verdi. krediyi almak için zorladı benide. Eğer kredi olmazsa farklı bir sitede daha ucuza alabileceğimi söyledim 10dkya yakın bekledi görüşme devam ederken sonunda verdi :D

Roscoyt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bana ilk kuponu verdi. krediyi almak için zorladı benide. Eğer kredi olmazsa farklı bir sitede daha ucuza alabileceğimi söyledim 10dkya yakın bekledi görüşme devam ederken sonunda verdi :D
Hocam bana vermiyolar ya ne yapmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
hamocan
hocam surekli desteği sıkıştırın baktınız vermiyo farklı bir müşteri hizmetlerinde deneyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve diğer hocamın da dediği gibi farklı bir sitede daha ucuza alabileceğinizi söyleyin

Roscoyt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam surekli desteği sıkıştırın baktınız vermiyo farklı bir müşteri hizmetlerinde deneyin

ve diğer hocamın da dediği gibi farklı bir sitede daha ucuza alabileceğinizi söyleyin
Söylüyorum hala vermiyolar monitöre yumruk atacağım az kaldı

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Musa Topçu
herhangi bir kuponun var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun

Roscoyt

80+
herhangi bir kuponun var mı
110 liralık Kredi aldım ama sonrasında diğer destek dedi ama kredi almak kupon alamayacağın anlamına gelmez dedi ama kısacası 110 liralık kredi (indirimim) var evet

1731602757158.png

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Musa Topçu
110 liralık Kredi aldım ama sonrasında diğer destek dedi ama kredi almak kupon alamayacağın anlamına gelmez dedi ama kısacası 110 liralık kredi (indirimim) var evet

Alıntıyı görüntüle
o anlamda dememiştim ama bir taktik deneyebiliriz belki işe yarar desteğe kredi bakiyem gözükmüyor de senden ss ister bu ss i at sayfayı yeniledin mi diye sorarsa evet değişen bir şey olmadı hala gözükmüyor de böyle yaparak belki kuponu alırsın
1731603097633.png

Roscoyt

80+
D
o anlamda dememiştim ama bir taktik deneyebiliriz belki işe yarar desteğe kredi bakiyem gözükmüyor de senden ss ister bu ss i at sayfayı yeniledin mi diye sorarsa evet değişen bir şey olmadı hala gözükmüyor de böyle yaparak belki kuponu alırsınAlıntıyı görüntüle
Deniyeceğim hocam teşekkürler geri dönüş sağlayacağım

Top Bottom