Hocam bana vermiyolar ya ne yapmam lazımhocam bana ilk kuponu verdi. krediyi almak için zorladı benide. Eğer kredi olmazsa farklı bir sitede daha ucuza alabileceğimi söyledim 10dkya yakın bekledi görüşme devam ederken sonunda verdi
Söylüyorum hala vermiyolar monitöre yumruk atacağım az kaldıhocam surekli desteği sıkıştırın baktınız vermiyo farklı bir müşteri hizmetlerinde deneyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve diğer hocamın da dediği gibi farklı bir sitede daha ucuza alabileceğinizi söyleyin
bu olmazsa rebate100 çalışmıyor beyaz ekran veriyor ne biçim bi uygulama falan de. veriyolarTemuCS995 dene bakayım kupon yerine
şöyle de: attığınız indirim tekliflerinde ve rebate100 de alacağım ürün çıkmıyor bir türlü yardımcı olur musunuz yazonuda dedim ss istiyorlar bu sefer
uğraşman lazım hocam, bende zorla aldımHocam bana vermiyolar ya ne yapmam lazım
o anlamda dememiştim ama bir taktik deneyebiliriz belki işe yarar desteğe kredi bakiyem gözükmüyor de senden ss ister bu ss i at sayfayı yeniledin mi diye sorarsa evet değişen bir şey olmadı hala gözükmüyor de böyle yaparak belki kuponu alırsın110 liralık Kredi aldım ama sonrasında diğer destek dedi ama kredi almak kupon alamayacağın anlamına gelmez dedi ama kısacası 110 liralık kredi (indirimim) var evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Deniyeceğim hocam teşekkürler geri dönüş sağlayacağımo anlamda dememiştim ama bir taktik deneyebiliriz belki işe yarar desteğe kredi bakiyem gözükmüyor de senden ss ister bu ss i at sayfayı yeniledin mi diye sorarsa evet değişen bir şey olmadı hala gözükmüyor de böyle yaparak belki kuponu alırsınAlıntıyı görüntüle