henüz değil ama ayaklık için bile almayı düşünüyorum keşke bir inceleme olsaydıaldınız mı hocam sizde? hayırlı olsun
bende kaçıyorum foruma girmeye ama teslim alanları görünce almayıncada pişman oluyorum Mouseu almadım pişman oldum...Fiyat bandında kıyaslanırsa iyi bi mikrofondur sanırım. Şu an ihtiyacım yok belki satarım beğenirsem kullanırım. Uygun fiyatlı olduğu için aldım tamamen. Çok foruma girmek istemiyorum yoksa kartlar şişiyor
evet hocam ya hiç yorum falan yok. ses kartının videosunu falan buldum youtubeda hiç fena durmuyor iş görür gibi geldi bana. bakalım gelsin biz yaparız artık incelemeyihenüz değil ama ayaklık için bile almayı düşünüyorum keşke bir inceleme olsaydı
Tamamdır indirim kodum varda yeni ürün paylaşılırsa diye bekledim temu dan tık yok bi tane de siyahım olsun briSes kartından pek hayır beklemenizi önermem, dandik bir şeye benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aula al bence tr'de zaten ucuza bm800 temin edebilirsiniz, aula fiyatı değişti mi temin edemezsiniz
evet bu yorumu bende gördüm az önce.
Nasıl yani şimdi bu görseldekilerin hepsi mi bu fiyat?Ben aldım bi tane. BM800 mikrofonu bilen bilir. F/P bir mikrofon bolca incelemesi var youtubeda. Hiç yorum yok riskli ama fiyat güzel.
Mikrofon M8 Ses Kartı Ses Değiştirici ile Tam - Temu Türkiye
Mikrofon, M8 Ses Kartı & Ses Değiştirici ile Tam - Kayıt, Şarkı Söyleme, Yayın ve için USB/Pil Gücünde ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.www.temu.com
Hepsi yok sanırım
başlığa ve açıklamaya bakarsak hepsi var gibi duruyor.Hepsi yok sanırım
Valla sadece ses kartı için bile alınır başka şeyler attarım yine kullanılırbaşlığa ve açıklamaya bakarsak hepsi var gibi duruyor.